Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti is szoktatok így "szemétkedni" a pasitokkal? :D
Amikor keményen és férfiasan jön, hogy ő most rettentően meg fog dugni (elnézést a nyers modorért), de ti valahogy eléritek, hogy ő legyen az, aki végül hamar elélvez és ő érzi úgy magát, hogy "jaj, Istenem, mindjárt végem..." :D
Szándékosan abban a pózban, ami a kedvence, még jól össze is húzom a puncim, hogy fennakad a szeme, szexi hangokat adok ki, meg ugye a kitapasztalt "gyengepontjai" ellen támadást indítok. :D
Ilyenkor ugye hamar elélvez, és én olyan... szexistennőnek érzem magam :3 (mielőtt belémkötnétek: nyilván nem vagyok az, nyilván sok lánynak a közelébe sem érek, de a pillanatnyi érzet kb ilyen).
Utna persze visszakapom, és én vagyok, aki csak hoajtozik, hogy "jaj, Istenem, mindjárt végem..." :D
Ti is szoktátok ezt csinálni? :) Jó érzés?
Köszi, Kérdező, tök jó kedvem lett a leírásodtól. :D
Nekem nincs pasim, de biztos jó lenne szexistennőnek érezni magam. Mondjuk én lánnyal lennék. :D
Én is szoktam így játszani a pasimmal, illetve a reggeli orált szeretem még adni neki. Mikor nagyon kéne mennie pisilni, de én csak cumizom és cumizom a farkát. :P
24/bi/N
6-7 vagyok.
Szándékosan gyenge poént eszközöltem itt, mint többségében, mert ezen nevet a többség (ha ironizáltál, ha nem), míg a találó poénjaim irányába szelektív a figyelme a többségnek -vagy mondjuk úgy: a "rendszergazdinak"?-, mivel azokhoz kellene néminemű intellektuális szint. Sebaj, én se vagyok tökéletes. Mások másban jók. De a jó humorom átalában rejteni szoktam, mint itt is.
Ja, és a Tibet? Arra is csak direkt utaltam kitekerve, bénán itt.
De azért örülök, hogy örülsz. Ha kárörvendésből örülsz, annak kevésbé örülök, bár nyugodtan lehet abban a tudatba namaradni, aki abban akar... érted... (Akinek meg nem Ingeborg, annak ott a Feri, tudod. Ezt is gyenge poénnak szántam.)
Ha meg tetszett a gyenge poénom, hát mit is mondjak... Köszi. (Csak mert udvarias is tudok lenni, ha kell.) De a valódi humorom 80%-ban továbra is rejteni fogom itt. Teljesen felesleges magas labdát adni, mert a többség lusta felfelé nézni. Elnézést, hogy bátkorkodom nem síkagyú lenni. De valóban van, amiben meg mások jobbak. Nekem még a humorom se jó, itt. :)
Nem rontom itt tovább a levegőt, de erre még egy picurit:
"Az rendben van, ha felállt a farkam a kérdésre? :D Nem sűrűn van ilyen. :D"
Kedves kérdező, ahogy látom, a tisztelt fórumtársnak érelmeszesedése lehet, tehát nem biztos, hogy örömet okoztál neki. Persze megértelek, tudtodon kívül voltál rá ilyen hatással.
A kedves beíró számára javaslok némi desztilláltvíz kúrát. Ha kitartó, reménykedhet a pozitív hatásban. Nem árt ügyeléni a fokozatosságra. Nem csak abban! :)
A kedves kérdező meg legalább pozitív gondolkodású, ahogy látom -köszönjük a felpontozást és örömködést, legalább végre nem egy troll tett fel kérdést (hogy teherbe eshet-e a tolltartótól), aki utóbbiak csak rabolják a szabadidőmet általában, vagy hozzák ki belőlem feléjük IS a gyenge poénjaimat-, én meg talán feleslegesen vélekedek a diagnozis
tekintetében.
De hát ez van, én is tekintettel vagyok. Más dolgokra.
#11 - lánnyal is érezheted magad szexistennőnek! :)
#12 - igen, ezt én iszoktam csinálni! ;) Szerintem is jó! :)
#13 - én a reggeli orálnál azt szeretem, mikor már mennie kellene dolgozni, de én direkt rámászok, és lecumizom, utána meg rohan a metróhoz :D Aztán hazajön és visszaadja :P
#14-16 - látom Te egy elvont személyiség vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!