Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szakítanátok a pasitokkal, ha kiderülne, hogy elég kicsi a férfiassága?
A férjemnek elég kicsi. Alig volt nője emiatt, teljesen kisebbrendűségi érzése van. Volt olyan nő, aki kinevette emiatt. Nekem viszont nem jelent gondot, amit kell, azt meg tudja vele csinálni, egyéb tulajdonságokat sokkal fontosabbnak tartok egy párkapcsolatban.
Az viszont lehet, hogy az egyéjszakás kalandok nem neked valók.
mikor mostani párommal ismerkedni kezdtem komolyabban (3 év ismerettség után jött fel, hogy több lesz a dologból) én azzal a tudattal kezdtem "kacérkodni", hogy neki biza átlagon aluli a mérete, mert előszeretettel viccelődött vele, hogy neki bizony kicsi van.
Nem érdekelt, legjobb barátom volt és ahogy más szemmel kezdtem nézni rá, beleszerettem, és az érzés kölcsönös volt (részéről korábban már).
Első együttlétnél kiderült, hogy tényleg csak viccelődött vele és mármár kellemetlen volt bevallanom mit hittem addig és mi volt a valóság.. :)
Nem hagytam volna ott csak azért mert kicsi lett volna :) 23/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!