Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek a volt pasitokkal, ha az iskolában a fiúk között azt terjesztené rólatok, hogy "Imádja a kukit! Igazi, házi kolbászon nevelt, dugásra született széles csípőjű ősasszony! "?
Mit tennék vele?
Odalopakodnék a háta mögé, majd halkan a fülébe súgnám, hogy "A k.r.a anyád!" és egyetlen mozdulattal kitörném a nyakát egy hatalmas mosollyal az arcomon.
:)
Szerintem semmit nem tennék. Úgy fognám fel, hogy értelmesebb emberek szemében ezzel már lejáratta saját magát, a többiek véleményére meg teszek magasról, és nem szállnék be abba a versenybe, hogy ki süllyed mélyebbre.
Max. még annyit éreznék, hogy jó, hogy már nem vagyunk együtt, meg elgondolkoznék rajta, hogy milyen hibát követtem el az ismerkedésénél, hogy egy ilyen ultra gáz viselkedésű, infantilis sráccal keveredtem közeli viszonyba, és levonnám ebből a tanulságokat a jövőre nézve.
Addig volt a barátom.ezutån megtudja,hogy mien az amikor valaki az ellenségem.
Az kuki ránti érzéseimet ne osszameg másokkal,meg mi az hogy" dugásra született... ősasszony"?
Hülye bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!