Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen házi készítésű mű "faszt" használtok?
Figyelt kérdés
Én személy szerint egy kb 3cm átmérőjü üveggel szoktam kényeztetni magam.2015. júl. 26. 15:47
1/8 anonim válasza:
Kepet mutass mar :-) en 4 centi atmeroju 24 centis dildoval, az jobb ;-)
2/8 True Damage válasza:
Ajanlom a puncit annal nincs jobb.
3/8 anonim válasza:
De miért nem vesztek egy direkt erre a célra készített vibrátort vagy dildót? Nem egy megfizethetetlen összeg, és biztonságosabb is, mint az ilyen házi tákolmányok...
5/8 anonim válasza:
Én egy hajkefe nyelét használom.
6/8 anonim válasza:
Én hajsütő vasat, miután a párom végzett a hajával.
7/8 anonim válasza:
Minimum 5cm átmérőjűvel érdemes !
8/8 anonim válasza:
Én nem használok műfaszt, nekem igazi húsvér dákóm van! És nem pasikat dugok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!