Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit tennétek azzal a lánnyal, aki azt terjesztené a baráti körötökben, hogy keményen megdugott titeket?
Figyelt kérdés
Velem pont mostanában történt egy ilyen eset. Azóta a barátaim máshogyan viszonyulnak hozzám. Van amelyik szóba sem áll velem, mert azt gondolja emiatt, hogy egy perverz állat vagyok. A facebook profiljára is kiírta ezt. Na persze mindenki a lánynak hisz és véletlenül sem nekem, mondhatok én akármit is.2015. jún. 12. 19:44
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
szoval nem dugott me?
nos baratom, testverem, ez a nagy baj, oszinte reszvetem
2/5 anonim válasza:
Sz.rd le..
Én ezt tenném a helyedben..
3/5 anonim válasza:
Elhíresztelném, hogy szereti seg.gből szájba.
4/5 anonim válasza:
Elmondanám neki, hogy nagyon vágyom rá, hogy tényleg megtegye, és ha feljön hozzám, előkészítek mindent, ami ehhez kell.
És ha feljön, akkor kikötözöm az ágyhoz és én dugnám seggbe és fotóznék-videóznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!