Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem csókolóztam még, barátom sem volt, és nem is hiszek a szerelemben. De miért kívánom annyira szexet?
Nincs olyan óra, hogy ne jutna eszembe, és már csak a gondolatba is beleborzongok. A történetet csak szépíti, hogy vallásos vagyok, és lelkiismeret-furdalásom van ezen gondolatok miatt…mert házasság előtt még csak nem is lenne szabad. Most lehet gúnyolódni, de én tényleg komolyan veszem ezeket a dolgokat. Valaki, aki nem néz le a hitem miatt, az tudna tanácsot adni, hogy hogyan győzzem le ezt a „rossz szokásomat”?
Az értelmes és normális stílusban megfogalmazott válaszok érdekelnek!
A 96 nem a születési évemre vonatkozik, mert az 1997.09.20, tehát már 18 éves vagyok, ezt üzenem a moderátoroknak!!!
A testednek vannak igényei.
A lelkednek más igényei, sokszor a kettő egybe vág.
Ez esetben a testi igények erős dolgok. Ha a szexet veszem alapul, az olyan mint a drog. Bele kóstolnál, ha nem tiltaná valamilyen törvény. Ha viszont bele kaptál, már nem tudod abba hagyni.
Ha erkölcsös életvitelre vágysz, akkor is lehet szex az életedben. Ha van párod.
Van valakivel vagy mondjuk hónapok óta és vele szexelsz, senkinek sem leszel könnyű vérű. Ha minden buliban mással, akkor az leszel a nép fele számára.
A keresztények többsége végletekben gondolkodik.
A cipővásárláshoz lehet hasonlítani.
Ha szeretnél cipőt, nem tudod melyik illik a lábadra, melyik áll jól.
De nem fogod az elsőnél azt mondani, hogy ez jó lesz. Lehet a boltban sokkal jobb is, ha keresel kicsit még.
De csak akkor derül ki, ha párat felpróbáltál.
Viszont az egész boltot se kell magadra húzni, hogy nagyon jót találj köztük.
Az arany középút tökéletesen megfelel.
Persze a vallásosoknak többségében kimosták az agyát, és nem hajlandó azon gondolkodni, hogy tényleg úgy van-e ahogy neki mondták a papok, vagy akármik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!