Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem csókolóztam még, barátom sem volt, és nem is hiszek a szerelemben. De miért kívánom annyira szexet?
Nincs olyan óra, hogy ne jutna eszembe, és már csak a gondolatba is beleborzongok. A történetet csak szépíti, hogy vallásos vagyok, és lelkiismeret-furdalásom van ezen gondolatok miatt…mert házasság előtt még csak nem is lenne szabad. Most lehet gúnyolódni, de én tényleg komolyan veszem ezeket a dolgokat. Valaki, aki nem néz le a hitem miatt, az tudna tanácsot adni, hogy hogyan győzzem le ezt a „rossz szokásomat”?
Az értelmes és normális stílusban megfogalmazott válaszok érdekelnek!
A 96 nem a születési évemre vonatkozik, mert az 1997.09.20, tehát már 18 éves vagyok, ezt üzenem a moderátoroknak!!!
ha nagyon nem akarsz pasit magadnak, akkor ajánlok egy jó vibrátort (műfarkat nem)
Ha érdekel, írj privátban és mondok márkákat.
Az nem tiszta, hogy nem akarsz e pasival összejönni. Oké, hogy ne legyen szerelem, de maga az, hogy legyen barátod "tiszta fejjel" is lehetséges.
(Ha 96-ban születtél volna, akkor idősebb lennél, szóval moderátorokat nem érdekli)
#10, úgy gondolom, hogyha az lennék, amit te leírtál, akkor meg sem fordulna a fejemben ez a kérdés! :)
#11, nem szeretnék ilyen dolgokat, de azért köszönöm a válaszod! Egyébként tegnap törölték ezt a kérdésem, pedig akkor is ott volt a nevembe a 96, ezért is felfoghatatlan számomra...
Szerintem ezek a dolgok már némileg elavultak. Ha nem házasodsz meg 30 éves korodig, akkor addig szűz maradsz?
Nekem az a véleményem, hogy ami jólesik, csináld.
Ma, amikor a Pápa már az abortuszt is megengedi, szerinted még tartogatni kell magad a házasságig?
Nagyon kicsinyes vagy.:)
Azért, mert feltettem egy kérdést a történeteddel kapcsolatban, még nem vagyok rossz. Egyébként meg is dicsérrtem, de látom lényegtelen.:)
Egyébként nem szerepel a kérdésemben az "ájuljatok már el tőlem", igazán nem értem ezen hozzászólásod.:)
A korod nem tudom, de mindenbizonnyal érettebb vagyok nálad a magam 18 évével.:')
#17, ez meg a másik.:)
De amúgy annyit kèrdeztem tőle, hogy rajtam kívűl hány embernek küldte mèg el, ezèrt már világi rossz vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!