Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok és szűz. Gáz? Menjek el prostihoz?
"Az a baj sok ribi van tisztelet a kivételnek"
Ezt abból szűrted le, hogy még neked egy sem volt? Pasi vagyok mielőtt félre értenéd, de azért nem kéne egyből ribizni, úgy hogy még futó kalandod sem volt..?! Ettől csak szánalmasabb leszel.
Amúgy sz@rd le hogy ribi vagy sem. Kezdeményezz, és sz@rd le, ha elhajtanak. Ennél lehet rosszabb? Nem! Én mindig erre gondolok.
Gyakorolj!
Aki semmi másfajta nőt nem lát a világban, csak a plázacicákat, az nagyon vaksi. Nem hiszem el, hogy nincs szemetek :D
24 évesen volt az első szexuális élményem, a barátnőmmel akit nagyon szeretek, akkor is, azóta is. Egyáltalán nem bántam meg, hogy eddig vártam.
Jóbarátom 25 évesen elment prostihoz, de ő is azt mesélte hogy semmi különös, nem érez érdemi különbséget. Akkora hatalmas élmény sem volt, bár szép lánynál volt és élvezte.
Szóval ne görcsölj rá, hanem keresd kitartóan a tisztességes lányokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!