Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Önző szexben a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző szexben a párom?

Figyelt kérdés
3 éve élünk szexuális életet a párommal és eddig egyszer mentem el szex közben, csiklói orgazmusom volt,hüvelyi egy sem. A szexet élvezem,ráz a hideg stb,de nem tudok elmenni.Igazából az zavar a legjobban, hogy a barátomat ez nem zavarja. Soha nem mondja,hogy változtassunk vagy beszéljük meg hogy tudnék elmenni stb. Ez azt jelenti,hogy neki az a lényeg,hogy neki orgazmusa legyen, én meg le vagyok szrva?
2015. okt. 12. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szóval sosem nyal ki,illetve kézzel sem elégít ki téged ... magyarán nincs előjáték. Hogy bírod...?
2015. okt. 12. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen így ahogy írod, valóban önző, nem figyel rád és nem is fog mert ha még megbeszélni sem lehet vele, nem fog változni,.. sajnálom hogy ilyen pasit fogtál ki..
2015. okt. 12. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is csak sajnálni tudlak. Senki nem érdemli azt, hogy ilyen párja legyen...

23/f

2015. okt. 12. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy mondod!

De neked is van szád, te is felhozhatod ezt a témát.

A férfiak szóból értenek, célzásokból jóval kevésbé mint a nők.

2015. okt. 12. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ő a párod. Gondolom csak lehetsz őszinte hozzá, mindenféle célzásgatás nélkül. Mond meg neki őszintén, hogy 3 éven keresztül nem tudtad azt átélni, amit más lányok átéltek minden nap. Miért? Mert önző, és szarul szexel. Ez az igazság. Egy jó szex minkét félnek ugyanolyan jó. De itt neked nem, az ő célja csak saját magának örömet okozni, tulajdonképpen kihasznál téged. De most komolyan. Ezt hívják kihasználásnak. Csak ő éppen a szexben használ ki. Ugye tudod, hogy a pasik nagy része képes kielégíteni 1-nél többször egy csajt? Ne is haragudj, de az az 1 db orgazmus egy nagy semmi. Beszéld meg vele, és ha továbbra is önzőzik, akkor szakíts vele végleg, mert ez olyan, mintha kimaradnál a szexből, kimaradsz abból, amiből a többi lány nem. A szex lényege az orgazmus, ha eddig nem volt, akkor minek feküdt le veled? ha a szexben is csak játékszernek tekint, akkor valószínű az életben is. Az ilyen emberek nagyobb valószínűséggel csalnak is meg.
2015. okt. 12. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Teljesen jól látod!!! A történetben a legszomorúbb,hogy immáron 3-év telt el, s te csak most tetted szóvá. Magyarán szólva, elb....tt 3-évet az életedből.

Egy harmonikus kapcsolat része, a kiegyensúlyozott szexuális élet.A barátod,önző, egoista,tapintatlan,...

S nem utolsó sorba ostoba.

2015. okt. 12. 20:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Kinyalni kiszokott, és úgy elmegyek, csak a szexben nem sikerül
2015. okt. 12. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
Azt mondják, hogy nem képes minden nő a hüvelyi orgazmusra. Én sem tudtam még elérni a csajommal, pedig áradozik, hogy ilyen meg olyan jó neki, de csak akkor megy el, ha rásegít, és játszik kicsit magával. Fura, hogy ezt három éven át nem beszéltétek át. Én mondjuk az elején nagyon sokszor megkérdeztem, hogy neki is jó volt-e, mert az a célom, hogy neki minél jobb legyen. Most már tudom, hogy jó neki, annak ellenére, hogy hüvelyi orgazmusa nincs.
2015. okt. 12. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy ez téged zavar. Ennyiből nem tudhatjuk, hogy önző-e, lehet azt hiszi neked így teljesen ok. Beszélgessetek szex után, kinek milyen élmény volt.Ez a normális nem? Ha utána megbeszélitek? Meg közben is... Vagy nem tudom, lehet én csinálom túl komplikáltan?

Lényeg, hogy beszéld meg vele. Ha azok után konkrétan leszarja és szex után sem segít neked, pedig te kérted! Akkor igen lehet önző. Remélem ez segített.

2015. nov. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!