Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom lesz*r (Elnézést de ennél jobban nem tudom mondani) mit csináljak hogy törődjön velem?
Figyelt kérdés
Ha a barátaival van én nem létezek neki (nem ír nem hív) de ha egyedül is van nincs mellette valamelyik barátja akkor se ír egész nap csak este fél10-kor mindig..mit tegyek?2015. okt. 11. 17:30
1/18 A kérdező kommentje:
Csak értelmes válaszokat várok! Köszönöm előre is
2015. okt. 11. 17:31
3/18 A kérdező kommentje:
Nekem ő az első szerelmem és neki is én..ha együtt vagyunk akkor mindig levesz a lábamról
2015. okt. 11. 17:35
4/18 anonim válasza:
Kommunikáltál már vele erről a problémáról? Magától semmi sem fog megoldódni, de ha éretten jelzed neki, hogy téged ez zavar, mert ezt és ezt az érzést kelti benned, és nagyon örülnél, ha esetleg igyekezne ezt és azt csinálni stb, az biztos segítene.
5/18 A kérdező kommentje:
Igen mondtam neki 2hétig bírta ma már megint olyan mint volt 2héttel ezelőtt
2015. okt. 11. 17:40
6/18 anonim válasza:
Ez így elég cinkes. Olyan mintha nem is a párod lenne. Én azzal a csajjal csinálom ezt akivel csak és kizárólag szexkapcsolat van köztünk, őt sosem keresem, csak amikor egy jót akarok vele szexelni, de mi ezt meg is beszéltük, ő is így akarja meg én is, h köztünk csak szex legyen és más semmi. Úgy látom a ti esetetekben a "párod" ezt elfelejtette neked említeni. A legjobb tanács amit adhatok, hogy hagyd el, megváltoztatni úgysem tudod. Annak meg semmi értelme, ha kényszeríted, hogy többet törődjön veled. Ha nem őszintén , és magától teszi, akkor bizony nincs sok jövője ennek a khm..."kapcsolatnak"...
7/18 A kérdező kommentje:
Igen utolsó válaszoló nekem is volt ez az eszembe hogy csak a szexre kellek neki meg kérdeztem mindig az volt a válasza hogy nem..3éve vagyunk együtt
2015. okt. 11. 17:43
8/18 anonim válasza:
Van olyan, hogy érzelmi vakság. Na, te ebben sztenvedsz, ha már 3 éve kitartasz egy ilyen hozzáállású, viselkedésű ember mellett. Miért nem értékeled magad többre?
9/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó félévben ilyen amióta új barátai vannak
2015. okt. 11. 17:58
10/18 Estienne válasza:
Akkor megválaszoltad saját magadnak. A haverjai miatt van ha eddig nem viselkedett így. Ez szivás... :-\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!