Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom lesz*r (Elnézést de ennél jobban nem tudom mondani) mit csináljak hogy törődjön velem?

Figyelt kérdés
Ha a barátaival van én nem létezek neki (nem ír nem hív) de ha egyedül is van nincs mellette valamelyik barátja akkor se ír egész nap csak este fél10-kor mindig..mit tegyek?
2015. okt. 11. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mem vagy fontos a számára,ha az lennél szakítani rád időt ugyan úgy mint a haverjaira.Előbb vagy útobbi te is rájöttem hogy ha nem törődik veled nem érdeklődik semmi te magad fogsz kiábrándulni belőle,és sajnálod majd azt az időt amit rápazaroltál.Ne elégedett meg ennyivel egy kapcsolatban mert ez nem normális.
2015. okt. 11. 18:24
 12/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Én ott hagynám :D Nem kéne erőlködnöd, hogy foglalkozzon veled.
2015. okt. 11. 18:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam én is lesz*rni másokkal írni hogy hátha fogja érdekelni..de mindenkiben őt keresem
2015. okt. 11. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
A letojással nem mész sokra, ha neki nem jelentesz semmit! Adnék egy utolsó esélyt, megmondanám, hogy vagy megváltozik, vagy végeztünk.
2015. okt. 11. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Szívás.Remélem fiatal vagy,szakítasz és hamar találsz olyat,akinek igazán KELLENI fogsz.
2015. okt. 11. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak az szúrja a szemem, hogy hívásról meg írásról beszélsz. Az komolyan olyan fontos? Szakadjunk már le erről, nem ezen kell élni.

Mi van a valódi találkozókkal? Van? Olyankor foglalkozik veled? Ha igen, akkor ne sírjon a szád. Ha nem, akkor meg lépj túl az egészen, mert nincs értelme.

2015. okt. 12. 18:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Számomra fontos hogy nappal is keresen sajnos nem tudunk olyan sokat találkozni mint anno
2015. okt. 12. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, én úgy mondanám: "se vele, se nélküle".

Ez így nem jó, az idő pedig csak megy... én azt mondanám, lépj tovább!

2015. nov. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!