Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit kb 3 éve szeretek de ő viszont nem. 6 éve ismertük meg egymást. Szeret nagyon de csak mint barátot. Nem tudom valahogy elfelejteni? Megpróbáltam elfolytani ezt az érzést de ez csak rövid távon jó mert később úgy is eszembe jut megint és nem tudok tőle szabadulni. Elveszíteni se szeretném
2015. okt. 11. 23:40
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

annyian mondjátok hogy ez a megoldás akkor teljesen hiszek nektek. Köszönöm nagyon sokat segítettetek akkor előrébb helyezem a 0-24 wow és lol helyett a csajozást :D (nem vagyok kocka nem szoktam igazából játszani)

egyébként én se nézek ki rosszúl tisztába vagyok vele milyen vagyok kívülről mert sokan mondtak már mindenféle jót belülről pedig nagyon sokba hasonlítok arra a lányra és mégse én kellek neki.. a legrosszabb állandóan az a gondolat hogy tudom hogy mással van(nincs barátja de értitek mire gondolok). nem lotyó mert nem mindenkivel mászik össze (pl velem lel) de egyszerűen tudom mert így ismerem, amióta egyszer el is mesélte (akkor még nem tudta hogy szeretem)

2015. okt. 12. 00:39
 22/34 A kérdező kommentje:
ez az ami a még rádob egy lapátra hogy mekkora rossz hogy leragadtam nála..
2015. okt. 12. 00:44
 23/34 A kérdező kommentje:

3 éve ugyan az az állapot és ő ezt tudja ezért nem beszél már mindenről de olyan jókat szoktunk beszélgetni amikor megölelem az meg olyan mint ha a nyugalom szigetén lennék

mondjuk eddig bárkit megöleltem úgy éreztem magam de nála főleg

Csak legyek már túl rajta. mindegy mindenkit felpontozok ez a minimum köszönet hogy utat mutattok :D

2015. okt. 12. 00:50
 24/34 A kérdező kommentje:
amikor kiírtam olyan válaszokat vártam hogy növesszek f***t vagy hogy ugorjak le valamiről de ti nagyon rendesek voltatok :)
2015. okt. 12. 00:53
 25/34 anonim ***** válasza:

Tudod van egy olyan mondás illetve bölcsesség. Hogy a legkorábban felismert veszteség, a legkisebb veszteség. Jó tanács kevesebbet lelkizz a csajokkal. Ne öntsd ki nekik a lelked.

Üdv.

2015. okt. 12. 01:09
 26/34 anonim ***** válasza:
Amúgy ahogy egyre többet írsz le a dologból, egyre jobban érzem magam - tudod, ez az a bizonyos "igen, pontosan ez volt, ó, ez az, leaglább nem csak én szopok" érzés :D
2015. okt. 12. 01:09
 27/34 A kérdező kommentje:
dubdell csodálkozom hogy csak 68%-ban ítélték meg a válaszaid helyességét
2015. okt. 12. 01:12
 28/34 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy az ellentétek vonzákegymást.:)

Csapj bele a lecsóba, mert az idő csak fogy, s ma holnap már évtizedekbe fogsz számolni.

2015. okt. 12. 01:15
 29/34 anonim ***** válasza:
Engem egesz este olelgethetsz a nyugalom szigeten;)
2015. okt. 12. 01:21
 30/34 A kérdező kommentje:

nem tudom felfogni hogy 3 évet erre bsztm el szóval már most szinte évtizedekbe számolok. másoknak ennyi egy egészséges kapcsolat. Egyszerűen tudom hogy magammal baszok ki meg minden dehát ez van..

29-es: troll vagy komoly? durva azért

2015. okt. 12. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!