Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elfelejteni?
annyian mondjátok hogy ez a megoldás akkor teljesen hiszek nektek. Köszönöm nagyon sokat segítettetek akkor előrébb helyezem a 0-24 wow és lol helyett a csajozást :D (nem vagyok kocka nem szoktam igazából játszani)
egyébként én se nézek ki rosszúl tisztába vagyok vele milyen vagyok kívülről mert sokan mondtak már mindenféle jót belülről pedig nagyon sokba hasonlítok arra a lányra és mégse én kellek neki.. a legrosszabb állandóan az a gondolat hogy tudom hogy mással van(nincs barátja de értitek mire gondolok). nem lotyó mert nem mindenkivel mászik össze (pl velem lel) de egyszerűen tudom mert így ismerem, amióta egyszer el is mesélte (akkor még nem tudta hogy szeretem)
3 éve ugyan az az állapot és ő ezt tudja ezért nem beszél már mindenről de olyan jókat szoktunk beszélgetni amikor megölelem az meg olyan mint ha a nyugalom szigetén lennék
mondjuk eddig bárkit megöleltem úgy éreztem magam de nála főleg
Csak legyek már túl rajta. mindegy mindenkit felpontozok ez a minimum köszönet hogy utat mutattok :D
Tudod van egy olyan mondás illetve bölcsesség. Hogy a legkorábban felismert veszteség, a legkisebb veszteség. Jó tanács kevesebbet lelkizz a csajokkal. Ne öntsd ki nekik a lelked.
Üdv.
Még annyit hogy az ellentétek vonzákegymást.:)
Csapj bele a lecsóba, mert az idő csak fogy, s ma holnap már évtizedekbe fogsz számolni.
nem tudom felfogni hogy 3 évet erre bsztm el szóval már most szinte évtizedekbe számolok. másoknak ennyi egy egészséges kapcsolat. Egyszerűen tudom hogy magammal baszok ki meg minden dehát ez van..
29-es: troll vagy komoly? durva azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!