Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit kb 3 éve szeretek de ő viszont nem. 6 éve ismertük meg egymást. Szeret nagyon de csak mint barátot. Nem tudom valahogy elfelejteni? Megpróbáltam elfolytani ezt az érzést de ez csak rövid távon jó mert később úgy is eszembe jut megint és nem tudok tőle szabadulni. Elveszíteni se szeretném
2015. okt. 11. 23:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

próbálnám barátként kezelni én is

van amikor nem nézek rá úgy és arrébb rakom az érzést de aztán hamar visszatér

közbe a legrosszabb hogy pasizik meg ilyenek és lemerem fogadni hogy bármelyik fiúval több volt mint akár egy csók. Tudom hogy veszett fejsze nyele de az érzés.. nem tudom mit csinálhatnék más lányokat pedig nem ismerek akikkel így tudnék azonosulni

2015. okt. 12. 00:11
 12/34 A kérdező kommentje:

hát a netes ismerkedés se olyan jó

ha mondjuk messze van tőlem az akivel jól kijövök akkor meg az lesz a gáz

2015. okt. 12. 00:15
 13/34 anonim ***** válasza:
Sztem szexeljunk az segiteni fog:)
2015. okt. 12. 00:19
 14/34 A kérdező kommentje:

személyi, jogosítvány, forgalmi, lakcímkártya és megyek is :D

hopp elfelejtettem hogy nem vagyok rendőr

2015. okt. 12. 00:21
 15/34 anonim ***** válasza:
Persze.. ezért jó hogy a lakhelyét is látod, így tudsz szelektálni a környezetedben élők közül :D
2015. okt. 12. 00:25
 16/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk oké... pont én beszélek a itt a "netes társkeresésről".. egyetlen egyszer mentem randira egy lánnyal akit a neten ismertem meg... hát hogy is mondjam.. nem igazán tudnék felidézni kellemetlenebb órácskát.. Természetesen nem úgy nézett ki mint a nagyon jól beálított fotóboltolt képeken ..mind1 tanulópénz :')
2015. okt. 12. 00:28
 17/34 A kérdező kommentje:
de tényleg most komolyabban. körülöttem nincs senki aki úgy kijönnék és ez teljesen megnehezít mindent. gondolkodtam hogy elmegyek valami bulihelyekre (sok barátom van velük bármikor lehet) de nem szeretek táncolni
2015. okt. 12. 00:28
 18/34 A kérdező kommentje:
látod látod 16os :D
2015. okt. 12. 00:29
 19/34 anonim ***** válasza:
Nehéz ezen túllépni,én is jártam ebbe a cipőbe. S ráadásul rendszerint, azokat a csajokat fogtam ki, akiknél én voltam a legjobb fiúbarát. Ráadásul még jól is néztem ki,(ez nem a reklám helye). A mai napig nem jöttem rá, hogy hol hibáztam. Erre egy gyógyír van, fogod s elmész csajozni.Én is ezt tettem.
2015. okt. 12. 00:30
 20/34 anonim ***** válasza:
ettől a csalódástól függetlenül hidd el érhetnek meglepetések.. Én is tnap regisztráltam egy helyre, pont azért mert nekem sincs a közvetlen környezetembe, baráti társaságomba olyan akinél próbálkozhatnék.. nem rossz dolog az ;D
2015. okt. 12. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!