Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha egy srác romantikus?
1 vannak romantikus pasik a barátzónában
2 voltak de bunkók lettek és sikeresek a nőknél
Hülyeség ez a "bunkó kell minden nőnek" klisé.
Pasi vagyok, de sok olyan lányt ismerek, aki tényleg egy romantikus (nem túlzóan) pasit keres, és nem az érdekli, hogy mekkora motor van a BMW-ben.
Nem vagyok egy kigyúrt félisten kinézetű ember, inkább átlagosnak nevezném magam külsőre, de néha olyan nők flörtölnek velem, hogy dobok egy hátast.
Személy szerint én ha tehetem, kerülöm nagy ívben a plázacicákat, és a mindent kipakolós, 20 centis magassarkúban járkáló, egyen hajjal (fekete vasalt) és SZTK-s szemüveggel rendelkező lányokat (tisztelet a kivételnek). Sok olyan kedves lány sétál nap mint nap a városban, akiknek látszik a tekintetükből, hogy visszahúzódóak, és ők is arra vágynak, hogy valaki odamenjen hozzájuk, mint a plázacicákhoz. Nekem ők tetszenek.
Nem kell totálisan romantikusnak lenni egy nővel, mert akkor nem látja a férfit, csak éreztetni kell vele, hogy nő. Előre engedi ha bementek valahova, megdicsérni, hogy mennyire csinos, ilyesmik, csak apróságok. Ami nálam működik még, az a kérdezősködés. Hagyni, hogy meséljen magáról, a céljairól, a jövőjéről, a gondjairól. Ha meghallgatod, és érdeklődsz folyamatosan, hamar megnyílnak. Ezután egy saját kezűleg főzött vacsi, kis fehérborral és már költözni is szeretne. :D Na jó, ez erős azért. :)
Szóval nem a kifogásokat kell keresni, hanem az értékes nőket. Bár a mai tini kategóriában tényleg nehéz találni ilyen lányokat. Ezért is örülök, hogy kicsit idősebb vagyok már, és nem zavar már, ha a nő idősebb nálam pár évvel.
29F
":/ Már túl sokszor sírtak a vállamon :/"
És az első ilyen után nem jöttél rá, hify ez a stratégia nem működik? Az a bajod, hogy nem mered kifejezni a stexualitásodat. A kiszemelt csajjal egyértelműen tudatni kell, hogy nőként tekintesz rá és meg akarod dugni minél előbb és nem a hímnemű barátnője akarsz lenni. Ga ez neki nem tetszik és előadja a legyünk barátok f...szságot és a ki ha én nem tahót választja, semmi gond. Te nyílt kapokkal játszottál. Ha a tahó megalázza, megcsalja vagy megveri, és jönne hozzád rinyálni, elhajtod a p...csába, ugyanis neked is van elég bajod és ha nem tekintett férfinak akkor ne ossza rád a lelki szemetesláda szerepet és egye meg amit főzött. Ha ekkor te leszel kezgatva, higy érzéketlen bunkó vagy, legalább tudod milyen a csaj valójában.
Ismétlem: Nem vagy pszichológus, hímnemű barátnő sem gyóntató pap.
Romantikusnak lenni pedig nem azt jelenti, higy pitizel a csajnak és főleg nem az elején mert akkor elpofátlanoduk. Egy kapcsolatban pedig a csajnak us oda kell tennie magát nem csak követelőzni.
És senki sem pótolhatatlan. Gmha a csaj elhajt, mész a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!