Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szeretitek, ha egy srác romantikus?

Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 23:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#20 Sajnos igazad van :/ Már túl sokszor sírtak a vállamon :/
2015. okt. 11. 00:01
 22/31 anonim ***** válasza:
56%

1 vannak romantikus pasik a barátzónában

2 voltak de bunkók lettek és sikeresek a nőknél

2015. okt. 11. 00:03
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
"rossz helyen keresgélsz" Én írtam. Nem mellesleg pasi vagyok pupákok. Ráadásul tervezőgrafikus, és elég feminine, romantikus alkat. Megjegyzem halkan ez nem egyenlő azzal, hogy tejbetök lennék, valamint a nagy "romantikus" attitue-ömmel sem r!b@ncozok le senkit XD Tudom milyen csajokat szeretek (értelmes) és gond nélkül felszedem őket XD ne vicceljünk már, azért mert egy lánynak nem vagy az esete, teszem azt bunkó (nem r!b@nc) még nem kell kétségbeesni, agonizálni
2015. okt. 11. 00:14
 24/31 anonim ***** válasza:
10%
szerintem gyújtsa fel mindenki magát
2015. okt. 11. 02:37
 25/31 anonim ***** válasza:
6%
Nincs olyan lány, aki értékelné a romantikát, de a legtöbben ezt hazudják. A bunkó, lekezelő stílus a nyerő mindegyiknél, még a csendes, kedves, aranyos lányoknál is.
2015. okt. 11. 07:52
 26/31 anonim ***** válasza:
92%

Hülyeség ez a "bunkó kell minden nőnek" klisé.

Pasi vagyok, de sok olyan lányt ismerek, aki tényleg egy romantikus (nem túlzóan) pasit keres, és nem az érdekli, hogy mekkora motor van a BMW-ben.

Nem vagyok egy kigyúrt félisten kinézetű ember, inkább átlagosnak nevezném magam külsőre, de néha olyan nők flörtölnek velem, hogy dobok egy hátast.

Személy szerint én ha tehetem, kerülöm nagy ívben a plázacicákat, és a mindent kipakolós, 20 centis magassarkúban járkáló, egyen hajjal (fekete vasalt) és SZTK-s szemüveggel rendelkező lányokat (tisztelet a kivételnek). Sok olyan kedves lány sétál nap mint nap a városban, akiknek látszik a tekintetükből, hogy visszahúzódóak, és ők is arra vágynak, hogy valaki odamenjen hozzájuk, mint a plázacicákhoz. Nekem ők tetszenek.

Nem kell totálisan romantikusnak lenni egy nővel, mert akkor nem látja a férfit, csak éreztetni kell vele, hogy nő. Előre engedi ha bementek valahova, megdicsérni, hogy mennyire csinos, ilyesmik, csak apróságok. Ami nálam működik még, az a kérdezősködés. Hagyni, hogy meséljen magáról, a céljairól, a jövőjéről, a gondjairól. Ha meghallgatod, és érdeklődsz folyamatosan, hamar megnyílnak. Ezután egy saját kezűleg főzött vacsi, kis fehérborral és már költözni is szeretne. :D Na jó, ez erős azért. :)

Szóval nem a kifogásokat kell keresni, hanem az értékes nőket. Bár a mai tini kategóriában tényleg nehéz találni ilyen lányokat. Ezért is örülök, hogy kicsit idősebb vagyok már, és nem zavar már, ha a nő idősebb nálam pár évvel.

29F

2015. okt. 11. 08:23
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
Igen,szeretem,DE csak ha nem viszi tulzasba:)))
2015. okt. 11. 10:26
 28/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, higy minden vesztes romantikusnak nevezi magát.
2015. okt. 12. 01:59
 29/31 anonim ***** válasza:
51%

":/ Már túl sokszor sírtak a vállamon :/"

És az első ilyen után nem jöttél rá, hify ez a stratégia nem működik? Az a bajod, hogy nem mered kifejezni a stexualitásodat. A kiszemelt csajjal egyértelműen tudatni kell, hogy nőként tekintesz rá és meg akarod dugni minél előbb és nem a hímnemű barátnője akarsz lenni. Ga ez neki nem tetszik és előadja a legyünk barátok f...szságot és a ki ha én nem tahót választja, semmi gond. Te nyílt kapokkal játszottál. Ha a tahó megalázza, megcsalja vagy megveri, és jönne hozzád rinyálni, elhajtod a p...csába, ugyanis neked is van elég bajod és ha nem tekintett férfinak akkor ne ossza rád a lelki szemetesláda szerepet és egye meg amit főzött. Ha ekkor te leszel kezgatva, higy érzéketlen bunkó vagy, legalább tudod milyen a csaj valójában.

Ismétlem: Nem vagy pszichológus, hímnemű barátnő sem gyóntató pap.

Romantikusnak lenni pedig nem azt jelenti, higy pitizel a csajnak és főleg nem az elején mert akkor elpofátlanoduk. Egy kapcsolatban pedig a csajnak us oda kell tennie magát nem csak követelőzni.

És senki sem pótolhatatlan. Gmha a csaj elhajt, mész a következőre.

2015. okt. 12. 04:31
 30/31 anonim ***** válasza:
#28 Mert a romantikus férfiakból lesznek a vesztesek.
2015. okt. 12. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!