Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha egy srác romantikus?
"ha bunkó vagy azzal többre mész!"
Már akinél, pl egy pénz éhes cicababánál lehet, de egy normális értékrendű nőnél aligha!
Persze hogy szeretik. Barátnak jöhet mind, de elvből nem lesz több.
Ha bunkózol és észre se veszed őket, akkor meg tíz körömmel másznak be az ágyadba.
Nekem tetszett már pár lány, akinek elkezdtem udvarolni, észre se vettek, lekoptattak.
Most van 2 nő is, akivel minden nap találkozom munkába menet. Az egyik kifejezetten az a nádszál vékony, agyonsminkelt és kissé kihívóan is öltözködő. A másik egy nagyon helyes, csinos, de visszafogottabb (az ilyeneket szeretem, aki igényes és csinos tud lenni anélkül, hogy kipakolna bármit is). Bár mindkettőjük meg-megnézett magának, én mégis a visszafogottabbhoz mentem oda két-hátrom szemezős alkalom után. Beszélgettünk. Kedves volt velem, meg minden, de itt megáll a dolog. Nem akar többet, pedig nyíltan megmondta, hogy nincs senkije most. Mióta el akartam hívni randira, kerül is, pedig abszolút nem vagyok az a nagyon rámenős típus, és nem erősködtem.
A másik csaj azóta azt se tudja, mit csináljon, hogy észrevegyem. Folyton illegeti magát, múltkor amikor még jobb idő volt, felvett egy olyan miniszoknyát, és "véletlenül" leejtette a kulcsát előttem, hogy mikor lehajolt, ha nincs rajta bugyi, szerintem simán belátok a méhéig (undorító). Dobálja a haját, meg minden, csak hát nekem abszolút nem az esetem, túl sok mű dolog van rajta (szája is fel van töltve kissé, ha jól sejtem, bár nem vagyok szakértő, de nem természetes a formája).
Ja... és én is romantikusnak tartom magam, és úgy vagyok vele, hogy én vagyok a férfi, nekem kell egy nőnek udvarolni.
Valahogy nekem inkább taszító az, ha egy nő mászik rá a pasira. Nem ez a természet rendje...
Utálom a bunkó fiúkat, még csak le se állnék velük beszélni. Szeretem, ha tudok beszélgetni valakivel, de ez nem megy akkor, ha buta és folyton beszólogat.
Nekem olyan srác kell, aki értékel engem és a kapcsolatunkat, normális (ebbe a romantikus beletartozik). Cserébe én ugyanezt nyújtanám.
16/L
Nagyon jól látod a helyzetet!!
Igen, a lányok szeretik a romantikus pasikat. Így ha elhagyja őket a "lyuk-lyuk" típus, akkor van kinek a vállán sírni, amíg találnak egy másikat.
(amennyiben a vállad az erogén zónád, akkor sok örömben lesz majd részed, egyébként bukó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!