Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem mondta el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondta el?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel, és eltelt pár hónap. Felvetődött hogy esetleg újrakezdjük, de olyan dolgokat mondott el, amiket a kapcsolatunkban soha. Állítása szerint újrakezdené, de visszatartja hogy rossz velem a szex. Szerinte túl vastag a péniszem. Annyira, hogy csak ritkán tudta élvezni, mert az esetek többségében túlságosan fájt, és rendszeresen vérzett szex után. Gyakran inkább eljátszotta az orgazmust, csak hogy túl legyen rajta, és sokszor sírt a fájdalmak miatt amikor nem voltam ott. Miért nem mondta el ezeket akkor? Miért jobb hazudni, és megjátszania magát? Ti mit tennétek a helyemben?

2015. okt. 8. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
huh ez kemény. feltéve ha igazat mondott a lány. ha fel van izgulva akkor gond nélkűl be tud fogadni a hüvely egy vastagabb péniszt is. inkább hosszuságra szokott lenni probléma ha a méhszájat éri.
2015. okt. 8. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Fel volt, de mindig kellett síkosítót használni. Hosszra csak 19 cm, nem nagy extra, viszont vastagságra én magamnak se érem körbe, egy 150 cm-es lány meg főleg. Neki vastagabb volt mint a csuklója. Egy alkalomra emlékszek amikor láttam is a vért, de akkor azonnal abbahagytam, annak ellenére hogy ő próbált meggyőzni két sziszegés között hogy élvezi.
2015. okt. 8. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
nos figyelj! en elhiszem hogy fajt neki es lehet hogy az elejen elvezte de a fajdalomtol gyorsan vissza lehet zokkenni. ha valoban 19 cm is es kb 6-8 cm atmeroje van ( bar ez lehet kamu) nem minden punci kepes befogadni. azert nem mondhatta el mert nem akart teged megbantani bar en azt mondom fo az oszibteseg minden teren tehat az agyban is. tehat most hogy elmondta probaljatok atbeszelni a dolgot.
2015. okt. 9. 06:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltuk, azért is tudom most már hogy baj volt, mert előtte egyáltalán nem mondta. Mindig dicsért hogy "imádom a farkad", és eljátszotta hogy élvezi, én balek meg el is hittem neki. Próbáltam meggyőzni, de hajthatatlan.
2015. okt. 9. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Félliteres kólásüveg a farkad?
2015. okt. 9. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
attól függ, melyik kólásüvegre gondolsz... Többieknek köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 9. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!