Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett nő-fiatal férfi. Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett nő-fiatal férfi. Miért nem tudok másra gondolni, mióta ezt mondta?

Figyelt kérdés

"Ilyen gyönyörű nőnek egyetlen éjszakát sem lenne szabad egyedül töltenie."

Azóta csak rá tudok gondolni, pedig korkülönbség miatt korábban sosem tekintettem rá potenciális társként.

38N és 22F

2015. okt. 4. 01:22
 1/7 RRR ***** válasza:
mert nagyon vágysz szeretetre és kielégülésre
2015. okt. 4. 01:29
 2/7 Clark Kent.. ***** válasza:
0%
Látod, odáig leadtad az igényed a nagy szeretetéhségben, hogy egy olyan csókát favorizálsz, aki alig lépett ki a kamaszkorból. Kicsit sajnállak.
2015. okt. 4. 01:56
 3/7 anonim ***** válasza:

mai világban a fiatal csajok nagy része semmit nem ér. sok fiú mint én is már szrok a fiatal csajokra akik azt sem tudják mit akarnak és jobban tetszik nekik meg nekem is az érett nő aki magabiztos, tudja mit akar. .. Nekem is 12 évvel idősebb barátnőm van. Ugyan így történt az eset hogy én szépeket mondtam neki (és nem azért mert bszhattam volna hanem azért mert őt akartam.) és ő ezt tudta értékelni. azóta is együtt vagyunk ennek már több mint egy éve.

(ha esetleg akarsz többet tudni írj privátban Szívesen válaszolok a kérdéseidre.) :)

2015. okt. 4. 02:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Talán mert ha a felesleges kötöttségeket levetnéd, rádöbbennél, hogy vonzódsz hozzá? Mert attól, hogy fiatalabb, olyasvalamit tudna nyújtani, amit a korodbeliek, akikkel eddig dolgod volt, nem?

A kérdés, hogy neked mi a fontosabb. Egy vacak felszínes számadat, vagy a boldogság?

2015. okt. 4. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:
nem az a kérdés, hogy miért nem tudsz másra gondolni, hanem az, hogy miért akarnál másra gondolni? menj el vele és kész.
2015. okt. 4. 09:37
 6/7 szaszaa11 ***** válasza:

Szia!

Mindenkinek jól esik az elismerés, akármiben is nyilvánul meg, főleg akkor mikor az ember kezdi elveszíteni vagy mar elvesztette az önbizalmát. Most a külsődet ismerték el, gondolom régóta nem intéztek feléd ilyen szavakat! Természetes, hogy jól esik!

Én amondó vagyok, ha tetszik, próbáljátok meg. Nálunk is működik! 36N\19F en vagyok a férfi :) Sok szerencsét ;)

2015. okt. 4. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:

hát....DDD

16 év van köztetek !!! nem sok csak NAGYON !

1 mondat és már oda is akarod neki adni magad ? egy gyereknek ?

38 éves vagy !

lefogadom ,hogy magas és izmos. ugye ???

2015. okt. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!