Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem áll fel neki rendese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel neki rendesen, illetve lankad le menet közben?

Figyelt kérdés
Barátommal 4 éve vagyunk együtt, ez idő alatt ez a 2. ilyen jellegű probléma. Legutóbb 2 éve volt, hogy éppen hogy csak el tudtuk kezdeni, aztán konkrétan 5 mp alatt elment, ez 3-4 alkalommal megtörtént egymás után, és az elkövetkezendő napokban sem akart felállni neki. Utána magától rendeződött a probléma, és azóta semmi baj nem is volt. Távkapcsolatban vagyunk, 3 hetente találkozunk, és az együtt töltött 4-5 nap alatt kb. 8, max 10 alkalommal vagyunk együtt. Első 3 nap minden rendben volt (első 6 menet alatt), aztán este már nem működött...Először nem foglalkoztam vele, nem akartam problémát csinálni belőle, mert ha rágörcsöl, csak még rosszabb, és állandó problémává válhat. Aztán második alkalommal is megnyugtattam, mondtam neki h ez bárkivel előfordulhat, semmi baj..Illetve hogyha velem lenne gond, elmondaná-e? Mondta, hogy persze (elhiszem, mert nagyon őszinte). Kérdeztem, hogy nem lehet-e hogy az frusztrálja tudat alatt, hogy mostanában én nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudok elmenni..és hát ez gondolom őt is bántja, illetve van benne egy feszültség, hogy sikerül-e..Azt mondta, ő nem gondolja, hogy ez lenne a probléma, és hogy ő sem érti ezt, mert ezt a 2 alkalmat/időszakot leszámítva soha nem volt ilyen problémája. De szerintem akkor is lelki eredetű, mert ha egészségügyi gond lenne, akkor rendszeres problémává válna..Milyen dolgok okozhatják ezt, és hogy kéne kezelnem??
2015. okt. 8. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem ennek elég sok oka lehet, tényleg minden lelki dolog kihat, szóval azt tanácsolom, hogy gondoljatok arra, hogy volt már ilyen és magától megoldódott... biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem lesz ilyen gond, megoldódik magától mint régebben, ennyi :)
2015. okt. 8. 09:26
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) amíg itt van, biztos nem javul a helyzet, de bízom benne, hogy 2-3 hét múlva, a következő találkozásnál már nem lesz gond, elfelejtődik..ilyenkor úgy érzem, magát generálja a probléma, egyszer megtörténik, és utána mindig rá lesz görcsölve, hogy vajon most működni fog-e..:(
2015. okt. 8. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem mutatom, mert nem akarom, hogy lássa rajtam, mekkora problémának élem meg, mert akkor ő is felnagyítja...de nagyon bennem maradt a régebbi történtet, amikor 3-4 napig egyáltalán nem állt fel neki, illetve éppen csak annyira, hogy nagy nehezen elkezdjük, és 4 alkalommal úgy élvezett el, hogy tényleg mp-ek alatt, berakta, és rögtön...pedig soha nem volt gyorstüzelő, úgyhogy nem is tudom, erre egyáltalán milyen magyarázat van, hogy alig van felizgulva, nem kívánja, és elsül..és akkor több idő is telt el 2 találkozás között, kb másfél hónap, mert mindketten betegek voltunk, és szerintem az azért is rendeződött, mert jó sok idő eltelt, és jobban kívánt, meg gondolom akkor már nem is agyalt ezen, hogy csak nehogy baj legyen...nagyon remélem, hogy rendben lesz, de olyan rossz érzésem van most
2015. okt. 8. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
ne legyen rossz érzésed és ne éld meg akkora problémának sem, 2-3 hét múlva jó lesz meglátod :)
2015. okt. 8. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, nagyon remélem, hogy igazad lesz:)
2015. okt. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!