Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, melyik tetszik jobban, ha a popsitokat nyaljak es a puncitokat ujjazzak vagy forditva?
25 vagyok es egy 19 eves csajjal alakul ilyen iranyu dolog.
Azt mondtam neki viccesen, hogy ha eljon, akkor barmit megtehet velem.
Erre azt mondta, h nem meri elmondani a kivansagat, mert akkor tudja, h egesz este a fenekeben lennek :D
Elegge izgat engem is a dolog, igazabol mar voltam ezzel a lannyal, de most fel ev utan ugy tunik megint lesz valami.
Es hat nyiltan megmondta h kiprobalna a dolgot, hogyha tenyleg kinyalnam a feneket.
Es olyan feneke van amiben jo belefulladni :D
Es a kerdest most azt irom, mert szeretnem meglepni a targyban nevezett dologgal, szal a puncijat is izgatni kozben
jò ötletnek hangzik, csak fontos a higénia!
hajrá ;)
Jó kis csaj lehet,hogy ilyenekben benne van, én ujjaznám a fenekét is ezerrel :D
21/F
A puncijával ne foglalkozz, az ma már nem divat!
Hogy képzelted, hogy egyáltalán hozzáérsz a puncihoz?
Maradi!
Mi már csináltuk mindenhogy :) Imádom kényeztetni, imádom ahogy karmol kínjában az én kis cicám és ahogy beleremeg a hangja akárcsak a lába is az élvezetbe. Minél több helyen, minél jobban szeretem Őt ingerelni, mert hatalmasat tud élvezni, többszörösen. Most a vibro tojás a legújabb szám :)
#8-as voltam és köszi #9-es! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!