Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy neten megismert férfival szexrandit szervezni? Ilyenkor mik a szokások?
Alapjaiban véve, célravezető előtte összeülni, és elbeszélgetni pár szót, hogy élőben is meglegyen az összhang.
Majd ha ez megvan akkor megbeszélhettek egy olyan alkalmat ahol már csak a szex a lényeg.
Szóval egyből ne a szex legyen, szerintem.
Emberfüggő, ki hogy csinálja.
Mi sokáig leveleztünk előtte, mert baromira kevés szabadidőnk van, addig megbeszéltük ki mit szeret szexuálisan, mit akar kipróbálni stb...
Aztán nála találkoztunk, kicsit beszélgettünk, majd szexeltünk :D
De ha félsz ettől, akkor üljetek be egy kávéra beszélgetni.
Szerintem érdemes beülni valahova egy italra, és utána lakásra menni. De az is működik, hogy egyből a lakásban találkoztok, de ahhoz már sokat kellett előtte beszélni neten és valamennyit telefonon, hogy tudjátok, biztosan megvan az összhang.
Volt olyan tapasztalatom, hogy felmentem a csajhoz, és egyből rám mászott, de nem volt jó. Első találkozásnál kell valamennyi idő (mégha nem is sok, lehet elég 20-30 perc), amíg egymás frekvenciájára hangolódnak az emberek.
De ha csak szexről van szó, felesleges külön összeülni előtte ismerkedni, és más napra halogatni, hisz akkor kimarad a lényeg... :)
csak menj fel hozzá és mond hogy szexelnél vele
ennyi
nekem ez elég érzhető lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!