Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még az alacsony férfiaknak is zsiráf méretű nőjük?
Már annyi kettes létra magasságú nő van, hogy az hihetetlen, bár nem csoda, mivel a férfiaknak ez tetszik. Oké, a kétméteresek nyilván nem vesznek észre egy pici lányt, meg sok magas pasi le is nézi az alacsonyakat, mintha tehetnének róla.
A volt pasim olyan 170cm körüli lehetett, most van új barátnője, az alapból magasabb tőle, meg még magassarkút is hord, kb a volt pasim a mellkasáig ér.
Most sokat beszélgettem egy sráccal (ős is alacsony), én örültem volna, hogyha lesz valami komolyabb, de elutasított. Most nézem, hogy ő is ilyen zsiráf méretű nővel szaladgál.
Miért jó, hogyha a nő ennyivel magasabb? A hosszú combok teljesen elveszik a férfiak eszét? A combja olyan hosszú annak a nőnek, mint a srác felsőteste. Már ebben is felcserélődnek a szerepek? Óriás nők kellenek a pici férfiaknak, hogy megvédelmezzék őket, vagy mi?
Te magad keresed a konfliktust. Ezért tetted fel a kérdést. Szerintem senkit nem izgat a magasságod. Sőt legtöbbször az alacsony emberek önmaguk generálnak ebből problémát és kifogást, mert ezen nem lehet változtatni, szinte minden mson igen.
Mellesleg a zsiráf és a létra szavak ugyanolyan sértők mint a gnóm vagy a törpe. Ha pedig holnap 175-180 centisen ébrednél, valószínűleg akkor is komoly problémáid lennének a párkeresés terén.
", hiszen tudsz kivel perlekedni, mert ilyen konfliktus-kereső/csináló ember vagy. Nulla önismerettel. Egyszerűn te csak mindenkivel tahó vagy. ;)"
Ez már röhelyes. Most rámvetíted a saját problémádat. Te veszekszel és tahóskodsz minden válaszolóval. Én csak veled beszélek olyan hangnemben, ahogy megérdemled. Azt meg hagyjuk már, higy kinek nulla az önismerete. Ha neked lenne egy minimális is, nem is létezne a kérdés.
30-as
Igazad van. A kérdező nem thet arról, hogy mekkorára nőtt, de a magas emberek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!