Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van még az alacsony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még az alacsony férfiaknak is zsiráf méretű nőjük?

Figyelt kérdés

Már annyi kettes létra magasságú nő van, hogy az hihetetlen, bár nem csoda, mivel a férfiaknak ez tetszik. Oké, a kétméteresek nyilván nem vesznek észre egy pici lányt, meg sok magas pasi le is nézi az alacsonyakat, mintha tehetnének róla.

A volt pasim olyan 170cm körüli lehetett, most van új barátnője, az alapból magasabb tőle, meg még magassarkút is hord, kb a volt pasim a mellkasáig ér.

Most sokat beszélgettem egy sráccal (ős is alacsony), én örültem volna, hogyha lesz valami komolyabb, de elutasított. Most nézem, hogy ő is ilyen zsiráf méretű nővel szaladgál.

Miért jó, hogyha a nő ennyivel magasabb? A hosszú combok teljesen elveszik a férfiak eszét? A combja olyan hosszú annak a nőnek, mint a srác felsőteste. Már ebben is felcserélődnek a szerepek? Óriás nők kellenek a pici férfiaknak, hogy megvédelmezzék őket, vagy mi?

2015. okt. 6. 10:05
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#8, pedig ez így van. Na jó, nyilván vannak kivételek. De még volt olyan fiú ismerősöm, aki igen csúnya jelzőkkel illette az alacsony lányokat.

Meg még itt is mondta valami majom, hogy ő neki nem kell alacsony lány, hogy ne örökítsen rossz géneket a kölykeinek.

2015. okt. 6. 10:42
 12/33 anonim ***** válasza:

Úgy látom eléggé be lettél savanyítva, mint a káposzta..

Ne ezzel foglalkozz. Én szeretnék egy ilyen pici barátnőt. Ha úgy van, írhatnál nekem.

2015. okt. 6. 10:46
 13/33 anonim ***** válasza:
Kérdező kezeltesd magad,mert ez már nem normális amit művelsz itt
2015. okt. 6. 10:46
 14/33 anonim ***** válasza:
Ugyanígy sok nő van, akinek meg nem kellenek az alacsony férfiak. A kérdésed alaptalan, mert ugyan vannak, akiknek a magas lányok tetszenek csak, de közel sem mindenkinek. Ez olyan, mintha én elkezednék itt sírni, hogy nem kellek a lányoknak, mert nekik csak a mackós testalkatú férfiak jönnek be, közben meg ez sem igaz. Minden ízlés dolga, nem tetszhetsz mindenkinek, de az egyszerűen nem igaz, hogy a 160 körüli lányok senkinek sem kellenének. Én rengeteget látok a barátjukkal sétálni az utcán.
2015. okt. 6. 10:47
 15/33 Sunshinedoll ***** válasza:
Lol,ez az egész kérdés elég keserűen hangzik.
2015. okt. 6. 11:17
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

Fejezd már be a primitív, rosszindulatú általánosítást. Azért nem kellesz senkinek mert egy búvalbaxott idegbaj vagy és nem a magasságod miatt. Tudod a kisugárzás baromság a csajokra is érvényes.

Durva, hogy nemtől Függetlenül az összes alacsony ember akit ismerek mind ilyen idegbeteg.

2015. okt. 6. 11:25
 17/33 anonim ***** válasza:
22%

"Meg még itt is mondta valami majom, hogy ő neki nem kell alacsony lány, hogy ne örökítsen rossz géneket a kölykeinek."

Kösz, hogy engem idéztél, már nem éltem hiába. A nézetemet Továbbra is fenntartom. A nő legyen min 175 centi, de 180 is lehet. Nem akarom, higy olyan gyerekem legyen aki minden kudarcáért a magasságát okolja.

Amúgy a majom az egy okos élőlény, veled ellentétben.

Szerintem meg egy 185-190 magas nőnek milliószor nehezebb. Rád így is jut majd több tucat kanos lúzer, aki úgyse válogat már, Úgyhogy nem értem mi a bajod, a kóros f...szhiányt leszámítva.

2015. okt. 6. 11:31
 18/33 anonim ***** válasza:
43%
Én utálom a magas lányokat. Mindig is a cuki, pici csajok jöttek be (150-160 cm között). f26 175CM
2015. okt. 6. 12:01
 19/33 A kérdező kommentje:

#17- aztán ha valamilyen okból kifolyólag a retardált gyereked alacsony lesz, kidobod a kukába?

Te se itt keseregj, menj az állatkertbe a zsiráfok közé.

Most hadd ne idézzem Mill-t szószerint, de szerinte is jobb egy buta embernek lenni, mint egy okos állatnak.

Te maradj csak állat, addig én leszek ember, te senkiházi.

2015. okt. 6. 12:54
 20/33 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy néhány ember mi a fenének válaszol, ha semmit nem tesz hozzá a kérdéshez. Ennyi időtök van, pl Sunshinedoll?
2015. okt. 6. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!