Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még az alacsony férfiaknak is zsiráf méretű nőjük?
Már annyi kettes létra magasságú nő van, hogy az hihetetlen, bár nem csoda, mivel a férfiaknak ez tetszik. Oké, a kétméteresek nyilván nem vesznek észre egy pici lányt, meg sok magas pasi le is nézi az alacsonyakat, mintha tehetnének róla.
A volt pasim olyan 170cm körüli lehetett, most van új barátnője, az alapból magasabb tőle, meg még magassarkút is hord, kb a volt pasim a mellkasáig ér.
Most sokat beszélgettem egy sráccal (ős is alacsony), én örültem volna, hogyha lesz valami komolyabb, de elutasított. Most nézem, hogy ő is ilyen zsiráf méretű nővel szaladgál.
Miért jó, hogyha a nő ennyivel magasabb? A hosszú combok teljesen elveszik a férfiak eszét? A combja olyan hosszú annak a nőnek, mint a srác felsőteste. Már ebben is felcserélődnek a szerepek? Óriás nők kellenek a pici férfiaknak, hogy megvédelmezzék őket, vagy mi?
Gondoltam, hogy a zsiráf magasságúaknak nem tetszik a kérdés. Az ekkorák mindig találnak maguknak pasit.
De persze, én vagyok a szar, meg az irigy, meg a negatív, meg az elkeseredett. Csak azért, mert nem egyezik a véleményem a tiétekkel. :D Meg alap, hogy megvédem magam a 41%-os válaszoló bunkóságai ellen. Az ugye nem elkeseredettség, amit ő válaszolt, á nem, mert vele értetek egyet.
Valószínűleg annyira zavar téged, hogy alacsony vagy, hogy már csak ezt látod meg.:D Én meg pont fordítva látom, (Mindig feltűnik, hogy a magas srácok is pici lánykákkal vannak.) de lehet, hogy én is elfogult vagyok (181 centiméteremből kifolyólag), akárcsak te.:D Szerintem pont, hogy egy srác sem szeretne nála sokkal magasabb lánnyal kapcsolatot.
Egyébként szerintem kissé sértő kifejezéseket használsz. A "zsiráf" meg a "létra" nem éppen esik jól olyasvalakinek, aki éppenséggel nem csak 160 cm.
"Most hadd ne idézzem Mill-t szószerint, de szerinte is jobb egy buta embernek lenni, mint egy okos állatnak."
Te aztán tökéletesen alkalmazod magadra ezt az idézetet. De legalább elismered, higy egy buta s...gg vagy. Haladunk.
"Meg alap, hogy megvédem magam a 41%-os válaszoló bunkóságai ellen. Az ugye nem elkeseredettség, amit ő válaszolt, á nem, mert vele értetek egyet."
Kezdjük azzal, hogy nem én kezdtem a balhét. Nem én írtam ki egy agresszív, rosszindulatú fröcsögésekkel teli értelmetlen kérdést megbélyegezve ezzel komplett csoportokat.
Én csak a te bunkó stílusodra reagáltan hasonló módon.
De nézd már meg a hozzászólásokat. Mindenki képes uralkodni magán, téged kivéve.
#24 mond azt, hogy te még soha nem törpéztél, gnómoztál le alacsony embereket. ;) mondjuk mondhatod, úgysem hiszem el, mert hogy egy alacsony embert ilyen jelzőkkel illetnek az teljesen hétköznapi dolog és már észre sem veszed.
Abban viszont van igazság, hogy lehet "szándékosan" azokat veszem észre, akik ilyen felállásban vannak (magas nő-alacsony férfi). Kösz a hasznos infót.
Jól van, 41%, maradjunk annyiban, hogy örültél neki, hogy feltettem ezt a kérdést, hiszen tudsz kivel perlekedni, mert ilyen konfliktus-kereső/csináló ember vagy. Nulla önismerettel. Egyszerűn te csak mindenkivel tahó vagy. ;)
És én soha nem állítottam magamról, hogy ne lennék buta, az ilyen megnyilvánulásaid feleslegesek :D valamint az obszcén hangvételű privát leveleid is azok. :)
Ja, arra, hogy az önismeret teljes hiányával rendelkezel, te magad szolgáltattad a példát.
Azt írtad mindenki tud magán uralkodni, csak én nem - és te?
Káromkodtál, obszcén szavakat használtál. Ne mondd azt, hogy átvetted az én stílusomat, mert az egy baromság, neked mindig ilyen a stílusod. ;)
Ne is törődj velük kérdező...átérzem a dolgot.
Nem elég lassan magasnak se lenni...téged szerintem nem tekintenek nőnek,de attól még te is ember vagy,nem tehetsz róla milyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!