Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti elítélnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti elítélnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy szeret titeket egy lány,de ti nem akartok komoly kapcsolatot,de néha összeakadtok és élvezitek az életet. Egy kis szex-egy kis petting.. de más fiúval nem lenne a lány csak veletek.. ti elítélnétek ez miatt,hogy számotokra könnyen kapható?
2015. okt. 5. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogyiiis ^^
2015. okt. 5. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
huhú, hát ha nincs senkije nincs aki elítélje
2015. okt. 5. 22:18
 3/13 CptTomato ***** válasza:
100%
Senkit nem ítélek el ilyesmi miatt amíg nem hirdeti magáról hogy mekkora király emiatt...
2015. okt. 5. 22:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is egy ilyen kapcsolatban vagyok,annyi,hogy mi nem néha járunk össze hanem szinte napi szinten. Nem ítél el. Miért ítélne el? Azért mert nem akarok kapcsolatot,ő se akar szóval jó kompromisszum ez.

Amúgy meg örül a fejének,hogy talált egy ilyen lányt akivel szexkapcsolatban lehet,és szerencsére elég hasonlóak az igényeink/vágyaink szóval szerencse,hogy összehozott minket a sors.

Talán te vagy a lány és most könnyűvérűnek érzed magad amiért ezt csinálod? Vagy csak a fiú véleménye miatt félsz?

2015. okt. 5. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Ugyan miért ítélném el?
2015. okt. 5. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Dehogy ítélem el, tökéletes lenne jelenleg.
2015. okt. 5. 22:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem ítélném el, de nem tartanám többre, mint egy darab húst.
2015. okt. 6. 07:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Dehogy. Nekem jó és szexualitásról van szó. Miért ítéljem el?

Én pont így vagyok most. Egy lánnyal találkozom így havi 4-6 alkalommal. Tökéletesen megfelel nekem.

2015. okt. 6. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:

A ragaszkodó-ribik a mai ideál.

A másik az olyan ribi, aki félredug. Valamiért ezt is szeretik.

Szóval a könnyen kaphatóság miatt fognak téged tisztelni.

2015. okt. 6. 09:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Az Isten áldja az ilyen lányokat! :)
2015. okt. 6. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!