Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törpe farokra milyen óvszert lehet venni?
Ma nézelődtem a drogériában és mivel a barátom mérete igen kicsi, elég bizonytalanul nézelődtem a dobozok között. Ráadásul még sosem vettem óvszert, úgy hogy jó lenne kicsit okosabbnak lenni. Szóval a barátomnak kb. 7cm hosszú és 1-1,5 cm széles.
Miket kell néznem a dobozon?
Kamu kérdés.
Persze, ha ilyen extrém kicsi mérete lenne a barátodnak, miért te vennél rá neki óvszert?
Azért nem túl kedvesen tetted föl a kérdést, de én nem feltételezem, hogy kamu.
Hány évesek vagytok?
(Fog még nőni neki?) Nem ártana rendesen lemérni, mielőtt vásárolnátok. (Amúgy ne haragudj, de ez miért is (csak) a te feladatod?)
Ha megvan, itt egy kalkulátor:
Ezek alapján ajánlja: LifeStyles, CautionWear, BeyondSeven pl. Mindegyikből a legkisebbet.
Esetleg gondolkozz el fogamzásgátló tablettán.
Mennyi idősek vagytok egyébként?
És mennyire vagytok tapasztaltak? Pontosabban azt nem is nagyon kérdezem, hogy te voltál már ennyire kicsivel, mert aligha. De a párodnak hogy ment eddig a lányokkal ekkorával?...
Ő már lassan eléri a krisztusi kort, én huszonéves vagyok. Azt tudom hogy két barátnője biztosan volt, de ha ők együtt tudtak lenni a barátommal, akkor velem is működnie kell.
És hogy miért is érdekel hogy milyen óvszer lenne jó neki (ha van egyáltalán)? Mert ő a barátom, és ha már ilyen kihívások elé nézünk, akkor szeretnék minél tájékozottabb lenni a témában :)
Az egyikkel majdnem egy évig, a másikat nem tudom ..
Nem tudom hogy miként voltak együtt, mivel ő nem kérdezett (még) az exeimről, én sem mertem őt kérdezni az övéiről. Pedig bennem már régóta érik pár kérdés, főleg mióta szembesültem ezekkel a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!