Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Törpe farokra milyen óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törpe farokra milyen óvszert lehet venni?

Figyelt kérdés

Ma nézelődtem a drogériában és mivel a barátom mérete igen kicsi, elég bizonytalanul nézelődtem a dobozok között. Ráadásul még sosem vettem óvszert, úgy hogy jó lenne kicsit okosabbnak lenni. Szóval a barátomnak kb. 7cm hosszú és 1-1,5 cm széles.

Miket kell néznem a dobozon?

2015. okt. 5. 18:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
jaj virágok, virsli... ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez olyan undi, vagyis elképzelni, hogy az a kis vákony kicsi izé ott mozog wáá :)) szerintem inkább másik pasit keress, ne óvszert
2015. okt. 5. 21:13
 12/26 anonim ***** válasza:
Te írtad ki azt a másik kérdést is, hogy az új pasidnak törpe farka van, és el se tudod képzeli vele a szexet? Ahhoz képest nagy előrelépés, hogy már óvszert keresel rá.
2015. okt. 5. 21:19
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen az enyém. Annyit írtam hogy nem tudom milyen érzés lesz :) És kezdem megszeretni és szeretnék esélyt adni mindkettőnknek.
2015. okt. 5. 21:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Szia, mit szóltak eddig hozzá a lányok? :)
2015. okt. 5. 21:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés.

Persze, ha ilyen extrém kicsi mérete lenne a barátodnak, miért te vennél rá neki óvszert?

2015. okt. 7. 21:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Azért nem túl kedvesen tetted föl a kérdést, de én nem feltételezem, hogy kamu.

Hány évesek vagytok?

(Fog még nőni neki?) Nem ártana rendesen lemérni, mielőtt vásárolnátok. (Amúgy ne haragudj, de ez miért is (csak) a te feladatod?)

Ha megvan, itt egy kalkulátor:

[link]

Ezek alapján ajánlja: LifeStyles, CautionWear, BeyondSeven pl. Mindegyikből a legkisebbet.

Esetleg gondolkozz el fogamzásgátló tablettán.

2015. okt. 7. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok egyébként?

És mennyire vagytok tapasztaltak? Pontosabban azt nem is nagyon kérdezem, hogy te voltál már ennyire kicsivel, mert aligha. De a párodnak hogy ment eddig a lányokkal ekkorával?...

2015. okt. 7. 21:27
 18/26 A kérdező kommentje:

Ő már lassan eléri a krisztusi kort, én huszonéves vagyok. Azt tudom hogy két barátnője biztosan volt, de ha ők együtt tudtak lenni a barátommal, akkor velem is működnie kell.

És hogy miért is érdekel hogy milyen óvszer lenne jó neki (ha van egyáltalán)? Mert ő a barátom, és ha már ilyen kihívások elé nézünk, akkor szeretnék minél tájékozottabb lenni a témában :)

2015. okt. 7. 22:06
 19/26 anonim ***** válasza:
És mennyi ideig voltak együtt? Szexeltek is, vagy azt nem tudod?...
2015. okt. 7. 22:16
 20/26 A kérdező kommentje:

Az egyikkel majdnem egy évig, a másikat nem tudom ..

Nem tudom hogy miként voltak együtt, mivel ő nem kérdezett (még) az exeimről, én sem mertem őt kérdezni az övéiről. Pedig bennem már régóta érik pár kérdés, főleg mióta szembesültem ezekkel a dolgokkal.

2015. okt. 7. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!