Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benneteket már ért heterofób...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket már ért heterofób támadás? Milyen mértékben?

Figyelt kérdés
Engem egy meleg pár zaklatott a tescoban, minden előzmény nélkül. Semmi bajom a melegekkel, de azért ez már tényleg felháborító.

2015. okt. 5. 12:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, neked meg azt kéne megértened, hogy a heterofóbia egy létező fogalom, ugyan úgy mint a homofóbia. Ezek a dolgok sajnos megtörténtek, és ha már ismerősöknek nem tudunk erről beszélni, akkor így álnéven másokkal meg lehet ezt vitatni. Én még most is rosszul érzem magam a történtek miatt, de sajnos az ilyet megosztani nem tudod senkivel, mert egyből homofób leszel, vagy más egyéb.. Erre te vagy az élő példa.
2015. okt. 5. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
#11: Ki mondta, hogy nem létező fogalom? Nem én. Viszont tisztában kéne lenni a jelentésével, drágáim, ha már itt dobálóztok vele. Szerinted azért zaklatott az a meleg pár, mert félt attól, hogy te hetero vagy? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Különben is, mit értesz te zaklatás alatt?
2015. okt. 6. 02:21
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

12: Más a zaklatás módja a heterók részéről a homik és a homik részéről a heterók felé.

A heterók verbálisan vagy fizikailag bántanák a melegeket.

A melegek szexuálisan a heterókat.

Manapság már az is zaklatásnak számít, ha egy heteró férfi nagyon ráakaszkodik egy heteró nőre és túl megy némileg a megengedett határon, miután elutasítást kapott. Ez zaklatás? Az. Na most cseréljük ki a heteró nőt egy heteró férfira és a heteró férfit egy meleg férfi(ak)ra. Mikor a meleg számára egyértelmű lett, hogy a másik nem bu-.zi, de még utána is környékezi, ez nem ugyanolyan zaklatás szerinted?

Ahogy már írtam az előző oldalon, nekem volt részem melegek szexuális zaklatásában kamasz koromban.

2015. okt. 6. 07:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
engem többször próbáltak már meg felcsípni homokos vagy annak látszó férfiak- elég kellemetlen, de legalább megértem mit éreznek a nők, amikor kritikán aluli srácok akarnak velük kikezdeni, vagy túlzottan nyomul rájuk vki
2016. jún. 18. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem meg a Balatonban találtak meg pechemre tök egyedül voltam akkor. Vagyis haverok nem voltak velem. Odajött hozzám két korombeli srác és elkezdtünk dumálni. Egy darabig tök rendesnek tűntek aztán kérdezgették a hülyeségeiket hogy csináltam-e sráccal meg szeretném-e, majd az egyik víz alatt megfogta a farkam amire mondtam hogy húzzanak a pi.csába majd vmi ilyet mondtak hogy találkozunk még cukicica és elmentek.
2016. szept. 6. 23:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer koncertól tartottam hazafelé, mikor utánam futott egy srác. A farkát markolászta, és elkezdte dicsérni a se..em, meg, hogy biztos szép farkam van.

Közöltem vele, hogy én nem vagyok meleg ezért ajánlom, hogy maradjon a privát zónámon kívül.

Ha közelebb jött volna az tuti eltöröm az orrát. =)

2016. szept. 7. 01:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

miféle fajelmélet, hogy csak a fehérek lehetnek rasszisták, lehetsz ázsiai, fehér vagy fekete, érezheted úgy hogy a tőled eltérően kinéző és eltérő kultúrájú emberek, egy számodra ismeretlen csoport tagjai, akikről nem tudsz semmit, ezért tartasz tőlük.

a pc média legnagyobb hazugsága, hogy a fehér ember a gonosz és mindenki más egy született példa, és ez egy ideológia, hogy a feketék erkölcsösen utálhassák a fehéreket a bőrszínük alapján

de, aki nem hiszi hajtson be biciklivel egy rossz hírű telepre, ahol kisebbségek laknak. hidd el, utálni fognak, mert fehér vagy, jobb esetben csúnyán néznek rád

illetve a kőkemény macsó melegek utálják a heterókat, és attól még hogy valaki meleg, lehet közben egy áldozati bárány, de akár egy pszichopata is lehet, aki vár az alkalomra, hogy következmények nélkül zaklasson másokat, ilyen is van az emberek sokfélék

tudom aki beszopta a polkorrektséget annak nehéz lehet elhinni, de az emberek a sokféleségük ellenére egyformák, a feketék pont olyanok, mint a fehér emberek,a melegek meg mint a heterók. vannak jó arcok, okosok, buták, pszichopaták, bankárok, introvertáltak, pedofilok, fasiszták, stb... nem a bőrszín és a nem és a nemi identitáson múlik, hogy ki milyen ember. egy meleg afroamerikai nő önmagában nem áll magasabban erkölcsi szinten, mint egy fehér heteró férfi

2016. szept. 7. 02:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Ment a zöld.

2016. szept. 7. 06:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a heterokat több inzultus éri a melegek, vagy biszexek részéről, mint ahányszor ők inzultálják a másik nemhez tartozó heterokat. Azzal egyik se jön ide a gyk-ra, hogy az utcán, buszon megfogdozom a csajokat, akkor ez most minek számít? Nem hiszem, hogy egy hetero rosszabbul éli meg egy meleg részéről az inzultálást, mint egy nő a hetero férfi "támadását", vagy mert ilyen is lehet, egy férfi megélné, hogy egy nő közterületen letapizza. Esetleg az rendben van kedves háborgók, hogy egy vad idegen nő megfogja a farkatokat?
2016. szept. 22. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!