Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna benneteket, nők?
22 éves vagyok, és tapasztalatlan. Voltam már nővel, de nem pont úgy alakultak a dolgok ahogy akartam. Előre meg volt beszélve hogy szex lesz így egész nap sikerült annyit idegeskedni hogy mire arra került a sor, a guminál lekonyult.
Nem tudom ha lesz uj párom működni fog e elsőre. Impotens nem vagyok, csak a guminál volt ilyen.
Ebben a korban még elnézhető ez az elején?
Ha a te korosztálybeli lennék vagy fiatalabb pár évvel,a kor már nem a most tapogatózó férfire vágynék, nem 16-17 vagy már.
23L
Hiába vagy 22 éves, mivel tapasztalatlan vagy, így kb. olyan szinten vagy, mint egy 16 éves. Ráizgulsz, rástresszelsz, azon gondolkozol, hogy mit fogsz elrontani.
A gond az, hogy túlságosan is ráparázol, ami meg nem jó.
Vedd sokkal lazábban a dolgokat! Ne azon járjon az agyad, hogy mit rontasz el, hanem hogy úgy csináld, hogy azt a másik élvezze, illetve neked is öröm legyen az egész.
Figyelj, nem kell senkit kihasználni, szerintem senki nem várja el tőled, hogy ha ágyba bújtok, akkor egyből legyél tiszta szerelmes. Azért felnőtt embereknél egyáltalán nem ritka, hogy előbb kerül sor szexre, mielőtt valami komoly kialakulna, tehát ha az elején megtörténik a szex, de nem úgy alakulnak a dolgok, akkor egy normális emberrel ezt meg lehet beszélni. Tehát nem árulsz zsákbamacskát, nem érzelmekkel indulsz neki a szexnek. És nem áltatod, ha kialakul valami akkor kialakul, ha meg nem, akkor meg nem.
De ha netán mégis olyan emberről lenne szó, akit előbb megismersz, ha úgy van, megszeretsz, akkor meg lesz szex is, de ha meg nem úgy alakul, akkor meg szex sem lesz, vagyis kihasználni sem fogod.
Nem kell ebből akkora ügyet csinálni.
Mondom, hogy nagyon túlparázod a dolgokat!
Az, hogy tapasztalatot szerzel, az nem jelenti azt, hogy mindenkin átgázolsz és kihasználsz. Ezt meg is lehet ám egymásközt beszélni.
Egy rendes lány ezen nem fog kiakadni. Sőt! Ha igazán vonzódik hozzád, akkor megpróbál a lehető legjobban segíteni és ellazulni. Egy intelligens, okos nő nem akad fent ilyeneken, a ribikkel meg nem kell törődni.
Csak ügyesen!
27/F
Hu ez meglepő, azt hittem nem is kapok normális választ.
Nálunk a barátnőmmel nem volt petting sem előtte, akkor értünk egymáshoz intim helyen. És teljesítmény kényszerem volt. Talán ez is okozhatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!