Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benneteket már ért heterofób...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket már ért heterofób támadás? Milyen mértékben?

Figyelt kérdés
Engem egy meleg pár zaklatott a tescoban, minden előzmény nélkül. Semmi bajom a melegekkel, de azért ez már tényleg felháborító.

2015. okt. 5. 12:28
1 2
 1/19 Molyember ***** válasza:
62%
Nem győzök felháborodni.
2015. okt. 5. 12:37
 2/19 anonim ***** válasza:
40%
xD
2015. okt. 5. 12:39
 3/19 anonim ***** válasza:
34%
lolwut
2015. okt. 5. 12:39
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Engem folyamatos verbális abúzus ér ezen az oldalon. Egyik nap konkrétan megkaptam, hogy hülye vagyok, mert nem támogatom valamelyik újabb agyament, meghatározhatatlan eredetű „jogukat” valamihez.
2015. okt. 5. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Itt gyk-n volt egy kérdés, hogy férfiként szexelnék-e más férfivel, ha ezért x ezer forintot adnának. Azt válaszoltam, hogy ezt semmilyen összegért nem vállalnám be. Kaptam 2 privátot, hogy homofób állat vagyok, akit le kellene lőni.
2015. okt. 5. 13:01
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

Egy leszbi azt kérdezte a gyk.hu-n, hogy ért-e már más meleget melegellenes támadás.

Én, mint fiatal hetero férfi elmeséltem, hogy egyszer egy kínai ruhaboltban (17-18 évesen) egy középkorú meleg férfi a seggemhez dörgölőzött és párszor megfogdosta.

És elmeséltem, hogy 16-17 évesen a gimiben, az ebédlőhöz a sorban állva egy közismerten meleg, nagydarab, tőlem pár évvel idősebb srác a seggemet fogdosta szádékosan.

Erre amiket kaptam a kedves homoszexuális, vagy esetleg hetero liberális emberektől:

1. Ez nem meleg támadás. A melegekkel sokkal rosszabb dolgok történnek, úgyhogy ami velem történt az nem is érdekli őket.

2. Egy nővel sokkal rosszabbak történnek. A nőket állandóan érik inzultusok, engem meg csak pár alkalommal az életben. Lépjek túl rajta.

Hogy lehetnek ilyenek? A liberálisok igazából nem azok. Ha valaki fehér bőrű, heteró, vagy pedig férfi (esetleg mind együtt), akkor nem számíthat támogatásra egy melegtől, libsitől vagy mástól sem. Miért nem éreznek velem együtt, miközben ugyanolyan mértékű trauma ért, mint egy meleget, amikor amiatt támadnak rá, amiért meleg. Undorítóak. A közkedvelt narratíva szerint a "liberálisok" abban jobbak, hogy jobban megértik más emberek problémáit. Ja. Kivéve, ha az a más ember fehér bőrű, férfi, vagy heteró. Mert akkor leszarják. A k-,rva anyjukat. Ők sem jobbak az általuk rasszistának, nőgyülőlőnek vagy homofóbnak gondolt embereknél. :(

2015. okt. 5. 13:19
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
#6: Nem a kérdésre válaszoltál ott, fogd már föl, te szerencsétlen!!!
2015. okt. 5. 13:21
 8/19 Sunshinedoll ***** válasza:
34%
A heterofóbia ugyanabban az alternatív univerzumban létezik, mint a fehérek elleni rasszizmus és a gazdagoknak kitalált melegétel-osztó menhely?
2015. okt. 5. 13:47
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
engem is ért már ha úgy nézzük... egyszer az utcán 3-4 meleg fickó vagy transzvesztiták vagy nem tudom odajöttek miközben várakoztam és elkezdtek dumálni, hogy nem-e akarok én is b*zi lenni stb. .. mondtam, hogy bocs én hetero vagyok meg minden, erre elkezdtek bökdösni meg cirógatni erőszakkal a nyakamat , vállamat, hogy "na mi van cicafiú, nem aakrod érezni a péniszt a popódban " és hasonló durvaságok... meg győzködtek, hogy sokkal jobb az ő életük mint a hetero élet... de szerencsére hagytak elmenni csak kiröhögtek...
2015. okt. 5. 15:19
 10/19 anonim ***** válasza:
52%

Jaj, persze, értem, én is heterofób vagyok akkor most. Nem baj, hogy barátom is hetero. :'D

100%-ig biztos vagyok benne, hogy ezeket a történeteket (ha egyáltalán léteznek), a homofóbiátok színezte ki eléggé durván. (Ráadásul még elcseszett, megrögzött politikai nézeteitek is vannak.)

A melegek pont azok az emberek, akiket annyi támadás ért már életük során a szexualitásuk miatt, hogyha fel is vállalják előtted, biztos nem fognak bántani a tiedért. (Főleg, hogy még mindig hetero-központú társadalomban élünk.)

Amiket itt leírtok és felfújtok (nevetséges kis sztorik), annál 100x rosszabb történik meg naponta melegekkel vagy épp ugyanezt élik át nők a férfiaktól (pl. tapizás) - akár ti is csináltatok velük már hasonlót, nehezen hiszem, hogy nem.

Másért érhet "abúzus", de az nem kapcsolódik össze azzal, hogy ő meleg, te meg hetero és köze sincs a heterofóbiához.

A válaszokban se heterofóbia, se támadás nincs. Menjetek pszichológushoz, de komolyan.

2015. okt. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!