Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nagyon elijesztene, ha egy férfit érdekelne a bdsm? És nem csak a szükreötvenárgyalatás hülyeség.25/F
Igen, pont ezt akartam írni, hogy hiába írtad oda, hogy Téged nem ez a baromság érdekel (mármint a szürkeötvenárnyalata), a sok kis tinilány ezt nem érti. :D
Én nem vagyok ilyen beállítottságú nő, de szerintem elég sok hölgy van, aki komolyabban is szeretné űzni ezt a dolgot. Tudatosan keress.
Attól függ, mennyire, és hogy csak a szexre vagy a való életre is kiterjedne-e.
Na meg hogy miben nyílvánulna ez meg nála.
Sok nő csak 1-2 ismertwbb dolgot szeret kipróbálni félve, aztán vagy bejön nekik vagy nem. Én sub lányt nem találok igazán, aki a hajhúzásnál többet is mer... :\
22 F
Szub lány vagyok és hajhúzásnál többet ismerek és szeretem :) Nem ijesztene el, párom is szereri a bdsm-et. Sőt én vittem bele a "rosszba" előttem nem nagyon ismerte a dolgot :)
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!