Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér lánnyal milyen a sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér lánnyal milyen a sex?

Figyelt kérdés
170 cm kb 95 kg.

2015. okt. 3. 23:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

En no vagyok, szoval tapasztalatom se vekony se kover lannyal sincs... De ha logikusan gondolkozok, egy kover lannyal 1x meg jo lehet a szex, de hosszu tavon eleg unalmas lehet, hogy fekszik mint egy darab fa te meg dongeted, mert masfele pozba nem lenne kivitelezheto. Egy vekonyabb lany labait a nyakadba teheted, pakolhatod alulrol felulrol, csinalhatjatok ulve allva fekve, barhogy, anelkul hogy megfulladnal.

Egyik ismerosom meselte, aki egy kover lannyal volt, hogy a vege az lett hogy megkerte a csajt hogy csak hajoljon elore es fogja meg a bokajat, mert maskepp nem tudta volna megpakolni..

2015. okt. 15. 04:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen bajom :) en atlagnal koverebb alkatu lannyal vesztettem el... Es o is volt felul. Lovaglo poz. Kutya poz stb. Nekem jo volt :)
2015. okt. 15. 07:04
 23/25 anonim ***** válasza:
nagyon jó :) te lány vagy kérdező?
2015. nov. 3. 21:53
 24/25 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen paraméterekkel rendelkezek:D Bár a kérdésre visszatérve még szűz vagyok, úgyhogy nincs tapasztalatom. 17/L
2015. nov. 3. 21:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolso elvegyem?:)
2015. nov. 4. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!