Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér lánnyal milyen a sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér lánnyal milyen a sex?

Figyelt kérdés
170 cm kb 95 kg.

2015. okt. 3. 23:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Csodálatos dolog
2015. okt. 4. 08:51
 12/25 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan lehet szerintem, mint egy vékonyabbal. Bár nem tudhatom, mert nő vagyok :)
2015. okt. 5. 13:46
 13/25 anonim válasza:
Nekem minden vágyam hogy jó kövér nővel szexeljek, a súly nekem mindegy:)18F
2015. okt. 7. 15:26
 14/25 anonim ***** válasza:

nem szexeltem még kövérrel, mert nagyon taszítanak fizikálisan (bocs, ez van), de erre én is kíváncsi vagyok.

Volt már aki szexelt több vékony, izmosabb vagy kövérebb emberrel, aki tényleg tud okosat mondani?

2015. okt. 7. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Biztos jó lehet
2015. okt. 7. 16:32
 16/25 anonim ***** válasza:
Életem során 2 vékonyabb lánnyal feküdtem le, a kövér csajokkal viszont rengetegszer. Nyilván nem azért, mert ne lett volna élvezetes :p. Imádom a hatalmas cickókat, feneket, meg hogyha egy csajon van mit fogni. Persze fontos hogy ápolt legyen.
2015. okt. 13. 18:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Élvezhető, csak arra kell figyelni, hogy én legyek felül és ne ő. :)
2015. okt. 13. 18:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát rám még sosem volt panasz, nekem sokszor mondták a pasik, hogy jobb egy ducibb lánnyal, mert a vékonyabbakat nem lehet elég keményen megdugni, mert nagyon fáj nekik meg ilyenek. Egyébként, ha szimpatizálsz egy ilyennel, akkor ugyanolyan gyorsan felfog állni, mint egy vékony lány esetében, szóval nem értek egyet az egyik válaszolóval.

21/N

2015. okt. 14. 23:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Társadalmunk torzulása miatt hisszük azt hogy a sex a kövér nőkkel (vagy maga az élet) elképzelhetetlen.

Régen ha csak erre gondolunk már az ősember is kövér nőt faragott mert az volt az ideál hiszen sokkal jobb eséllyel szült egészséges gyermeket.

Most mi van?

Az hogy ha egy kövér vagy ducibb lánnyal jelensz meg akkor egyből te vagy a szerencsétlen aki nem tud felszedni egy "rendes" nőt. Igaz izgatóbb egy vékony lány de gondoljunk csak bele hogy miért? Nem tán azért mert a csapból is az folyik...? DE.

2015. okt. 15. 00:19
 20/25 Ciblik93 válasza:
Vigyázni kell, ne kerülj olyan pozícióba, hogy csak akkor kapj levegőt mikor fingik, meg lehet hallasz majd egy kis visszhangot. Viccet félre téve, nem sokkal másabb mint egy "sovány" lánnyal, csak nagyobb a fogási felület :)
2015. okt. 15. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!