Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire ferde hajlam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire ferde hajlam?

Figyelt kérdés
a kövér nőket szeretem, ők izgatnak fel, nem tudom miért van ez, és ha ez szóba kerül olyan hülyén néznek rám az emberek mintha nem lennék normális. 22 F

2015. szept. 21. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Semennyire. Mindenkinek van egy "típusa", akikhez vonzódik. Neked épp a testes lányok. Mi lenne ebben a ferde? Ők is nők.
2015. szept. 21. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

komolyan 22 éves vagy, és ennyire hülye!!!!???

akkor barátom nézz utána a ferde hajlamnak!!! mert nagyon nem vagy tisztában, mi mit jelent...

"az a baj hogy ki*aszott segghülyék az emberek"

2015. szept. 21. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
A mai kor szépségideálja nem ez, csak ennyi.
2015. szept. 21. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
22 èves läny vagyok ès èn meg a maci testü fèrfiakra bukok alaktomhoz szemèlyisègemhez, stilusomhoz nem ök illenek de nekem ök tetszenek. Semmi gond ezzel.
2015. szept. 22. 03:02
 5/5 anonim válasza:

Önmagában nem gond, a mértékétől függ, hogy mit értesz "kövér" alatt! Tudnál mutatni képet?

Valaki "kövérnek" hívja az arányosan duci, nőies lányokat is, ezzel nincs gond.

Ha viszont a durván elhízott alak tetszik, az azért nem jó, mert egészségtelen a nőnek. Ha ilyen kapcsolatba kerülsz, az eszed azt mondja, hogy ha szereted, akkor jobb lenne, ha fogyna, mert jót tenne neki, miközben a vágyad azt mondja, hogy így jó. Ez azért nem jó...

2015. szept. 22. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!