Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire ferde hajlam?
Figyelt kérdés
a kövér nőket szeretem, ők izgatnak fel, nem tudom miért van ez, és ha ez szóba kerül olyan hülyén néznek rám az emberek mintha nem lennék normális. 22 F2015. szept. 21. 23:03
1/5 anonim válasza:
Semennyire. Mindenkinek van egy "típusa", akikhez vonzódik. Neked épp a testes lányok. Mi lenne ebben a ferde? Ők is nők.
2/5 anonim válasza:
komolyan 22 éves vagy, és ennyire hülye!!!!???
akkor barátom nézz utána a ferde hajlamnak!!! mert nagyon nem vagy tisztában, mi mit jelent...
"az a baj hogy ki*aszott segghülyék az emberek"
3/5 anonim válasza:
A mai kor szépségideálja nem ez, csak ennyi.
4/5 anonim válasza:
22 èves läny vagyok ès èn meg a maci testü fèrfiakra bukok alaktomhoz szemèlyisègemhez, stilusomhoz nem ök illenek de nekem ök tetszenek. Semmi gond ezzel.
5/5 anonim válasza:
Önmagában nem gond, a mértékétől függ, hogy mit értesz "kövér" alatt! Tudnál mutatni képet?
Valaki "kövérnek" hívja az arányosan duci, nőies lányokat is, ezzel nincs gond.
Ha viszont a durván elhízott alak tetszik, az azért nem jó, mert egészségtelen a nőnek. Ha ilyen kapcsolatba kerülsz, az eszed azt mondja, hogy ha szereted, akkor jobb lenne, ha fogyna, mert jót tenne neki, miközben a vágyad azt mondja, hogy így jó. Ez azért nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!