Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet ebben a srácban meleg, bi hajlam?
Amikor meglát egy srác a munkahelyen mindig hosszasan néz, teljesen komoly arccal, majd mikor elnézek és vissza, szinte ragyognak a szemei és teljesen elvörösödik, ez mit jelent, nem csak szimplán jó pasinak tart, hanem talán érez is vmit irántam?
Mert egy full heteró srác is rá tud nézni egy másik srácra semmi hátsó szándék nélkül,h megállapítja ő jó pasi, de semmi több, vagy aki nagy ,,csodálkozó" szemekkel néz,annál is már több van,mint szimpla tetszés?
Lehet hogy tényleg meleg és tetszel neki :)
Tudod, nem könnyű melegként csak úgy kezdeményezni, valószínüleg ő sem mer. Nem tudja, hogy mit szólnál hozzá...
utolsó,de nekem is szimpi, meg rámosolygok, igaz csak néhány alkalommal, mert nem akarom,h másoknak is feltűnjön,h bennem is van hajlam, bár lehet sejtik, szal akkor meg miért nem kezdeményez?
milyen jeleket küldjek neki,h bejön??
Lehet azt várja, hogy te kezdeményezz :)
Volt már h négyszemközt beszélgetettek?
Ha egyszer négyszemközt maradtok hívdmeg egy kávéra, sörre, mit tudom én és akkor lehet kiderül mi az ábra.
(Mondjuk az is benne van a pakliban, h ő nem tudja hová tenni a viselkedésedet - vagyis látja rajtad h vonzódsz hozzá, de ő hetero és nem tudja h reagáljon - nehéz ügy ez. Tanácsot adni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!