Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet ebben a srácban meleg, bi hajlam?
Amikor meglát egy srác a munkahelyen mindig hosszasan néz, teljesen komoly arccal, majd mikor elnézek és vissza, szinte ragyognak a szemei és teljesen elvörösödik, ez mit jelent, nem csak szimplán jó pasinak tart, hanem talán érez is vmit irántam?
Mert egy full heteró srác is rá tud nézni egy másik srácra semmi hátsó szándék nélkül,h megállapítja ő jó pasi, de semmi több, vagy aki nagy ,,csodálkozó" szemekkel néz,annál is már több van,mint szimpla tetszés?
én meleg vagyok. Nagyon tetszett nekem egy fiú a suliban ,nem ismertem de folyton szemeztem vele ,néztem h mit csinál stb ,pont úgy mint az az ismeretlen munkatárs. Amikor én is elmentem melette a folyosón akkor én sem néztem rá, de csak azért mert nem tudtam h meleg e és h mi a véleménye róluk, h mit reagálna akkor amikor a fojosón néznék rá és nagyon ideges voltam a közelében ,igaz ez nem látszott meg rajtam. úgy gondoltam h biztos észrevette a jeleket amiket adok (észre is vette) és vártam h ő lépjen valamit ,pl odajön hozzám és megkérdezi h most mi ez az egész vagy ha ő is meleg akkor odajön és megbeszéljük. de ez nem történt meg.
szóval szerintem lehet h ő is fél és bizonytalan, várja h te lépj mert ő nem mer. szerintem menj oda hozzá és kérdezd meg h most mi is a helyzet ,szépen lassan nyugodtan avgy hîvd meg kávézni vagy mittomén csak az a lényeg h beszéljétek meg. mindkettőtöknek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!