Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó a hármas szex egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a hármas szex egy férfinak?

Figyelt kérdés
Akár két nő, akár két férfi társaságában. Ha van mondjuk a pasinak barátnője, és azt dugják ketten, az miért jó? Hiszen egy mádik pasi dugja a nőjét! Mondjuk az érthetőbb, ha két nővel, mert mind a kettő őt kényezteti, de ha van barátnője, ez egyértelműen megcsalás. Meg egyébként is miért jó a többes?
2015. okt. 3. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Férfiként én sem értem a két férfi + egy nő felállást, nem csak azért, amit te is írsz, de azért is, mert engem egy másik férfi meztelen testének a látványa kimondottan taszítana. A két nő + egy férfi felállást még értem, legalábbis szexuális értelemben "logikus", de érzelmileg persze ott is összetett a dolog. Valószínűleg ezért is monogám az ember többnyire és ezért is olyan ritka a hármas.
2015. okt. 3. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem van egy baratnom es egy leszbi lany baratom,a csajom megtetszett a bnomnek es felvetette a trio lehetoseget, persze a csajom nem akart belemenni mert tudta,hogy a masik lany csak vele foglalkozna,de egyszer szombat este egyutt tv-tunk es a bnom fuzogette a csajom majd kesobb tapi simi csokolozas is volt koztuk ugymond beadta a derekat ami engem rettenetesen izgatott,de foleg az amikor az aktus soran a csajom engem pipazott kozben a bnom hatulrol dugta egy felcsatolhatossal!!

Szoval engem ez rettentoen izgat...

2015. okt. 3. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
A hármas is jo, de a sokkal több még jobb. 1 L több F.
2015. okt. 3. 23:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg az elsőnek!

Viszont ezt birom... Ott van a kérdésemben a 'miért' szó, néhányan meg leírják, hogy ők mit szeretnek... :D

Nem ez volt a kérdés.

2015. okt. 4. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
mert látod, hogy a nő élvezi (persze ha élvezi) amire felizgulsz!
2015. okt. 4. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
A miert szora valamit irni kell,ami alapjan majd te dontesz "kedves"kerdezo.
2015. okt. 4. 17:15
 7/8 anonim válasza:
A két férfi engem is taszítana, ahogy az egyik előző válaszadót is. Nem akarok másik fiút meztelenül és ráadásul szexuálisan felizgulva látni.
2015. okt. 21. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves utcso!

Lehet egy lanynak is hasonlo a velemenye a tiedhez!

Nem gondolod?

Kis onzo fhaszik.

2015. okt. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!