Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, képeken is van egy férfinak kisugárzása vagy csak élőben vélitek felfedezni?
Szóval lassan 1 éve egyedülálló vagyok azóta bevagyok regisztrálva különféle társkereső oldalakra, de nem nagyon méltatnak még válaszra sem a lányok :D (persze néha sikerül kicsit társalognom, de csak annyi)
Nem szeretek bulizni járni, de haverjaimnak sikerült kirobbantani otthonról és már az első bulin össze is jött 1 lány 1 éjszakára, sőt a következő 2 hétvégén is 1-1 mind a 3 lány kb. olyan kategória volt akiket társkeresőn már megsem merem nyitni az adatlapját ráadásul ők ültek oda mellém beszélgetni :D.
Viszont ezzel meg annyi a problémám, hogy amikor elindultunk hozzájuk vagy egy alkalommal hozzám(mert még én is közelebb laktam mint ő) már akkor letisztázták, hogy ők most csak ennyire vágynak, de ha én igazi tartalmas kapcsolatra vágynék hol ismerkedhetnék erre a szórakozó hely eddig nem éppen alkalmas társkeresőn pedig mondhatni semmibe vesznek ? :D
Baráti társaságomban nincsenek lányok, munkahelyemen pedig egyedül vagyok 1 irodában az alkalmazottak akik néha betévednek pedig férfiak :D 25/F
De, ha ők is társkeresőn vannak akkor gondolom nem nézik szánalmas kockának hiszen azért regisztráltak, hogy ott nézzenek pasi után :D
15 éves korom óta voltam együtt barátnőmmel egészen 24 éves koromig szóval igen 1 barátnőm volt eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!