Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én miért csak szexre kellek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért csak szexre kellek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

De komolyan, aki tetszik v megfog személyiségre(pedig nem a don huánokra megyek) mégis mindig az vn h nem kellek, nem akarnak ismerkedni....csak szex....

Pedig én normális vagyok, jófej, jó az izlésem, csinos is vagyok, mégsem értékelnek.

Sajnos emiat kialakult kisebbrendűségi komlexus, és féltékenység is bennem, amit olyko hamar ki is fejezek:( tudom h ezt nem kellene

2015. okt. 2. 23:48
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Ezekből tanulni kell, túllépni ezen a kisebbrendűségi komplexuson.

Részemről így hajnali 2kor ez a végszó, kívánom, hogy találj valakit, akivel működni fognak a dolgok.

2015. okt. 3. 02:12
 42/52 A kérdező kommentje:
Köszike, igazán jó lenne már a lelkemnek, nagyon sok rosszat átéltem.
2015. okt. 3. 02:14
 43/52 anonim ***** válasza:

Szingli csajszi, mutasd magad!

:)

2015. okt. 3. 02:50
 44/52 anonim ***** válasza:
52%
Valahogy nem tudlak sajnálni.
2015. okt. 3. 04:04
 45/52 anonim ***** válasza:

Áh,ez kamu.

Jót kacagtam.

Megmutatod magad,hogy milyen csinos vagy?

2015. okt. 3. 07:34
 46/52 anonim ***** válasza:
Én miért nem kellek legalább csak szexre a nőknek?
2015. okt. 3. 09:25
 47/52 anonim ***** válasza:

1. Tul hamar adod magad. Azt en is kevesbe becsulom akit az elso randin fektetek le mint akit az otodiken.

2. Oke jofej vagy jo arc vagy. De pl mennyire vagy hazias gondoskodo stb. Egy 28 evesen mar a legtobb komoly gondolkodasu ferfi azt is nezi mennyire lenne jo anya es jo feleseg.

2015. okt. 3. 10:30
 48/52 anonim ***** válasza:
Hány pasival feküdtél már le? Közülük mennyivel volt normális kapcsolatod?
2015. okt. 3. 10:30
 49/52 A kérdező kommentje:

Gondoskodó vagyok.

Azt nem fogom kiirni hánnyal, azért mert ezt a kérdést feltettem, senkinek nincsen köze hozzá.

2015. okt. 3. 11:43
 50/52 A kérdező kommentje:
Én nem ismerek 28 eves komoly gondolkodású férfiakat, a legtöbb 30+os sem az....
2015. okt. 3. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!