Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért csak szexre kellek a férfiaknak?
De komolyan, aki tetszik v megfog személyiségre(pedig nem a don huánokra megyek) mégis mindig az vn h nem kellek, nem akarnak ismerkedni....csak szex....
Pedig én normális vagyok, jófej, jó az izlésem, csinos is vagyok, mégsem értékelnek.
Sajnos emiat kialakult kisebbrendűségi komlexus, és féltékenység is bennem, amit olyko hamar ki is fejezek:( tudom h ezt nem kellene
Ezekből tanulni kell, túllépni ezen a kisebbrendűségi komplexuson.
Részemről így hajnali 2kor ez a végszó, kívánom, hogy találj valakit, akivel működni fognak a dolgok.
Szingli csajszi, mutasd magad!
:)
Áh,ez kamu.
Jót kacagtam.
Megmutatod magad,hogy milyen csinos vagy?
1. Tul hamar adod magad. Azt en is kevesbe becsulom akit az elso randin fektetek le mint akit az otodiken.
2. Oke jofej vagy jo arc vagy. De pl mennyire vagy hazias gondoskodo stb. Egy 28 evesen mar a legtobb komoly gondolkodasu ferfi azt is nezi mennyire lenne jo anya es jo feleseg.
Gondoskodó vagyok.
Azt nem fogom kiirni hánnyal, azért mert ezt a kérdést feltettem, senkinek nincsen köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!