Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért csak szexre kellek a férfiaknak?
De komolyan, aki tetszik v megfog személyiségre(pedig nem a don huánokra megyek) mégis mindig az vn h nem kellek, nem akarnak ismerkedni....csak szex....
Pedig én normális vagyok, jófej, jó az izlésem, csinos is vagyok, mégsem értékelnek.
Sajnos emiat kialakult kisebbrendűségi komlexus, és féltékenység is bennem, amit olyko hamar ki is fejezek:( tudom h ezt nem kellene
Hát ez sem igaz, h csak a küllemet nézem.Ezt igy nem tudom miből szűrted le, nekem a lelkivilág is lényeges, a személyisg, igy is értettem a vonzalmat.De mindegy
A másik válaszolónak:
Függetlenekkel
Viccen kívül, amíg elutasítasz minden ötletet, hogy a magad oldaláról vizsgáld, hogy miért lépsz mindig ugyanabba a folyóba, addig nem fogsz előre lépni
(kicsit egy barátomra emlékeztetsz, ő mindig alkoholista pasikkal jött össze, majd szakítás után közölte, hogy egy alkoholistával ő sosem kezdene, de hát mit tehetett, ha a vonzalmát nem tudta befolyásolni, így az újabb és újabb pasikról is pár héten belül kiderült, hogy alkesz. A végén szakemberhez fordult, aki segített neki megoldani. Nem mondom, hogy rögtön ezzel kell kezdeni, de egy kis önvizsgálat csodákra képes a férfiak, a világ és a sors hibáztatása helyett).
Lehet, hogy nincs igazam, lehet, hogy tévedek az okokat illetően. Abban viszont biztos nem tévedek, hogy ha valaki ismét és ismét ugyanúgy jár pórul, akkor nem elegendő a külső okokat megnézni, hanem érdemes őszintén eltöprengeni, hogy önmagával mi lehet a gond.
Persze, ez a legnehezebb, az emberek imádják az élet hazugságokat, könnyebb istent, fortunát, a férfiakat, vagy a dalai lámát hibáztatni, mint őszintén elgondolkozni, hogy mi is lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!