Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én miért csak szexre kellek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért csak szexre kellek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

De komolyan, aki tetszik v megfog személyiségre(pedig nem a don huánokra megyek) mégis mindig az vn h nem kellek, nem akarnak ismerkedni....csak szex....

Pedig én normális vagyok, jófej, jó az izlésem, csinos is vagyok, mégsem értékelnek.

Sajnos emiat kialakult kisebbrendűségi komlexus, és féltékenység is bennem, amit olyko hamar ki is fejezek:( tudom h ezt nem kellene

2015. okt. 2. 23:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Nem csak szexre kellenél, csak nem veszed észre a komoly jelentkezőket.
2015. okt. 3. 00:56
 12/52 anonim ***** válasza:
Szeretnél ismerkedni?
2015. okt. 3. 00:56
 13/52 anonim ***** válasza:
mert olyan pasikkal kezdesz -aka álom pasi-, akik hozzászoktak, hogy minden nő a lábuk előtt hever, így aztán egy percig sem gondolnak komolyan semmit, hiszen ma te, holnap meg 5 másik jelentkező.
2015. okt. 3. 01:02
 14/52 A kérdező kommentje:

Ezt honnan veszed? Hát nem igy van.....volt olyan is köztük......de nem igy van, ponthogy irtam, hogy nem olyan pasikra megyek.

Akik komolyan közelitenének, egyszerűen nem vonzanak, ez kémia, és nem én irányitom.Avonzalmat nem tudom magamra erőltetni.

2015. okt. 3. 01:09
 15/52 anonim ***** válasza:
45%

Így van, a vonzalmat nem tudod magadra erőltetni, de amíg az "Akik komolyan közelitenének, egyszerűen nem vonzanak" pasik helyett a tipikus szépfiúk/rosszfiúk az izgalmasak, addig ne csodálkozz, ha csak 1-2 menetre kellesz.

Ezek a pasik jellemzően nem a "jófej, jó az izlésem, csinos is vagyok" lányt látják benned, hanem a p.ncit.

Természetesen nem kell semmit erőltetni, csak csodálkozni sem kell, hogy a világ így működik. Ezt kicsit idősebben majd Te is megérted, ahogy azt is, hogy a férfiak nem feketék és fehérek, az egyáltalán nem vonzanak, és a csak szexre kellek nekik között még jellemzően elég széles réteg akad, de persze a te döntésed, hogy kivel kezdesz, csak ne csodálkozz, ha eldobálnak.

2015. okt. 3. 01:15
 16/52 anonim ***** válasza:
47%
Plázacicáknak mániájuk ez a kémia szöveg ... általában pont arról szól, hogy a nagyképű bunkókra indulnak be, a rendes embereket meg lenézik és ezt nem hajlandóak nyíltan felvállalni.
2015. okt. 3. 01:15
 17/52 A kérdező kommentje:

Hát nagyon elvagy tévedve.Rám abszolut nem jellemző amiket leirtál.Főleg a plázacica, meg a bunkókra hajtás.

És ha valakimnek a rosszfiúk jönnek be azt se tudja irűnyitani ha olyanok tetszenek neki.De en mar mondtam h nem ilyenekre "megyek".De kell hogy tetszen küllemre, mert én is adok magamra.

2015. okt. 3. 01:18
 18/52 A kérdező kommentje:
Idős vagyok, 29 leszek.
2015. okt. 3. 01:18
 19/52 A kérdező kommentje:

Akik komolyan közelitenének, egyszerűen nem vonzanak" pasik helyett a tipikus szépfiúk/rosszfiúk az izgalmasak, addig ne csodálkozz, ha csak 1-2 menetre kellesz

Hát de nem fogod fel hogy nem tehetek róla, ha olyanok akakrnak komolyan akik abszolut nem jönnek be???? Olyanoknak hol adjak "esélyt"?? Az kapcsolat lenne? Hát nem ....csak kinlódás...olyannal lenni aki nem vonz

2015. okt. 3. 01:20
 20/52 A kérdező kommentje:

Volt már h szépfiút is utasitottam el, több is mert egyszerűen nem éreztem velük jól magam

És volt többször h olyannal akartam aki tök átlagos volt, mégis szarba sem vettek

2015. okt. 3. 01:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!