Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem szanalmas es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szanalmas es vicces egyben a kovetkezo szitu? :'D Velemenyt kerek! Most mi a fenet csinaljak?

Figyelt kérdés

A pasim nagyon-nagyon rosszul csinalja a dolgokat az agyban. Nem tud nyalni, ha behatol szinte meg se erzem /szegenynek nagyon kicsi.../, az analtol egyenesen undorodik, stb. O mindig elmegy, de en sose. Eddig ez nem valami vicces...csakhogy...

Megprobaltam ezt vele megbeszelni. Azt mondta nagy lelkesen: oke-oke, a kovetkezo alkalommal jobban koncentralok majd.

Ezutan nagyon vartam az uj alkalmat, de sajnos csalodtam: eloszor is mellbevagott, ami baromira fajt. Aztan megprobalt kinyalni, de egy csomoszor belemfujta a levegot es ez nagyon szurt, aztan mondta hogy most megprobalja analban... hat gyerekek en ott helyben elrohogtem magam! :'D a srac fogta a faxat es korkoros mozdulatokkal kerulgette a lyukamat. Be nem rakta, csak cirogatott vele es kozben erosen lokdosott a ket kezevel, ugy hogy bevertem a fejem a falba. Ezutan az incidens utan hatraneztem es lattam hogy o elelvezett...

Lehet hogy gonosz vagyok, de elkezdtem nevetni... :')

2015. okt. 2. 21:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy szakítottál vele. Bár az, hogy a seggedbe ilyen könnyen beengedted volna, enyhén kiábrándító.
2015. okt. 4. 13:13
 22/27 anonim ***** válasza:
Najó, mostmár szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy kamu kérdés. :D vagy tényleg ennyire buta szegény.
2015. okt. 4. 14:20
 23/27 anonim ***** válasza:
De xar kamu történet.Legközelebb találj ki jobbat!
2015. okt. 4. 17:43
 24/27 anonim ***** válasza:

Te vagy a nagyon szánalmas és kicsit sem vicces, kérdező.

Remélem egyszer kifogsz egy srácot, aki igazán megmutatja neked a tekintélyét...

2015. okt. 9. 23:38
 25/27 anonim ***** válasza:

az ilyen csajok mint a kérdező kb szerelmesek lennének azonnal egy rendes tekintély bemutató férfiba,ez az álmuk.

szóval amit írtál utolsó az egy jókívánság neki.

2015. okt. 9. 23:44
 26/27 anonim ***** válasza:
#25: Félig-meddig jókívánság volt, de inkább iróniának mondanám.
2015. okt. 9. 23:53
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha akarod tudni, hogy milyen egy rendes szex, írj privátban.

Ezzel a bohóccal meg ne szenvedj tovább.

2015. nov. 22. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!