Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szanalmas es vicces egyben a kovetkezo szitu? :'D Velemenyt kerek! Most mi a fenet csinaljak?
A pasim nagyon-nagyon rosszul csinalja a dolgokat az agyban. Nem tud nyalni, ha behatol szinte meg se erzem /szegenynek nagyon kicsi.../, az analtol egyenesen undorodik, stb. O mindig elmegy, de en sose. Eddig ez nem valami vicces...csakhogy...
Megprobaltam ezt vele megbeszelni. Azt mondta nagy lelkesen: oke-oke, a kovetkezo alkalommal jobban koncentralok majd.
Ezutan nagyon vartam az uj alkalmat, de sajnos csalodtam: eloszor is mellbevagott, ami baromira fajt. Aztan megprobalt kinyalni, de egy csomoszor belemfujta a levegot es ez nagyon szurt, aztan mondta hogy most megprobalja analban... hat gyerekek en ott helyben elrohogtem magam! :'D a srac fogta a faxat es korkoros mozdulatokkal kerulgette a lyukamat. Be nem rakta, csak cirogatott vele es kozben erosen lokdosott a ket kezevel, ugy hogy bevertem a fejem a falba. Ezutan az incidens utan hatraneztem es lattam hogy o elelvezett...
Lehet hogy gonosz vagyok, de elkezdtem nevetni... :')
Te vagy a nagyon szánalmas és kicsit sem vicces, kérdező.
Remélem egyszer kifogsz egy srácot, aki igazán megmutatja neked a tekintélyét...
az ilyen csajok mint a kérdező kb szerelmesek lennének azonnal egy rendes tekintély bemutató férfiba,ez az álmuk.
szóval amit írtál utolsó az egy jókívánság neki.
Ha akarod tudni, hogy milyen egy rendes szex, írj privátban.
Ezzel a bohóccal meg ne szenvedj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!