Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szanalmas es vicces egyben a kovetkezo szitu? :'D Velemenyt kerek! Most mi a fenet csinaljak?
A pasim nagyon-nagyon rosszul csinalja a dolgokat az agyban. Nem tud nyalni, ha behatol szinte meg se erzem /szegenynek nagyon kicsi.../, az analtol egyenesen undorodik, stb. O mindig elmegy, de en sose. Eddig ez nem valami vicces...csakhogy...
Megprobaltam ezt vele megbeszelni. Azt mondta nagy lelkesen: oke-oke, a kovetkezo alkalommal jobban koncentralok majd.
Ezutan nagyon vartam az uj alkalmat, de sajnos csalodtam: eloszor is mellbevagott, ami baromira fajt. Aztan megprobalt kinyalni, de egy csomoszor belemfujta a levegot es ez nagyon szurt, aztan mondta hogy most megprobalja analban... hat gyerekek en ott helyben elrohogtem magam! :'D a srac fogta a faxat es korkoros mozdulatokkal kerulgette a lyukamat. Be nem rakta, csak cirogatott vele es kozben erosen lokdosott a ket kezevel, ugy hogy bevertem a fejem a falba. Ezutan az incidens utan hatraneztem es lattam hogy o elelvezett...
Lehet hogy gonosz vagyok, de elkezdtem nevetni... :')
Szegényke erőlködött, hogY jobb legyen a szex, te meg kiröhögöd... És te? A nevetésen kívül csináltál valamit? Ráültél, meglovagoltad?
Ő próbálta jobbá tenni a szexet a kedvedért... Szerintem itt te vagy az, aki miatt nem működik a szex. Pl a hozzáállásod miatt, és honnan tudod, hogy nem te vagy a túl tág? ;)
Te vagy itt a rossz.
érthetetlen miért vagy vele ha ennyire lenézed meg totál más hullámhosszon is vagytok.
egyébként pedig tényleg szánalmas az ilyen,de ha azt nézzük bármilyen balfa-sz módon is,de ő fejlődni akart és a kedvedre tenni.
vagyis irányítsd a kis tutyimutyit mert látod,hogy magától nem tudja mit hogyan.
Nade.
Mond neki,hogy mit csináljon,de meg is mutathatod.
Ha ezt megtetted,mond neki,hogy dugjon végre meg rendesen,mert elhegyod.
Ha ez sem segit,irj,majd segitek neked én.
Igazad van, nagyon szánalmas - a te részedről.
Ha valamit nem csinál jó, akkor tanítsd meg, hogy kellene, ne röhögd ki, mert azzal senki sem lesz előrrébb.
Attól, hogy megebszéled vele, hogy így nem jó, még nem fogja tudni hogy lenne jó. Miközben csinálja mond meg neki, hogy mit szeretnél.
Te biztos nagyon tapasztalt vagy x pasi után, de midnenki kezdi valahol.
A könnyem kicsordult úgy nevettem :D
Na...én nem hibáztatlak téged, valószínű én is kiröhögtem volna :) nem is értem mi volt ez. És, hogy vágott mellbe vagy miért? Mert nem teljesen világos.
Az én véleményem az, hogy keress mást, ezek után ugyse lesz jó a szex, meg elég kiábrándító lehetett. Vannak reménytelen esetek ;)
Vagy tanitsd, ha nagy a szerelem.
Ma adok neki meg egy eselyt, arra gondoltam hogy egy szerepjatek kereteben elmagyarazom es meg is mutatom neki, hogy mit hogyan kene.
Amugy a "veled van a baj" cimu valaszok irojaihoz celzom: tudom hogy bunkosag volt kinevetni ot, de nagyon abszurd volt az egesz szitu. Amugy ahogy irtam is a kerdesben, o mimden alkalommal elmegy, tehat nem hiszem hogy en csinalok valamit rosszul a szexben :) es nem en vagyok a tul tag, ugyanis az elozo partneremnek 17 cmes volt es az eppenhogy nem volt tul nagy belem.
várjuk a fejleményeket
amúgy sztem dobd
Senki nem érti meg a csajt?? A srác kőgazdag
Na mostmár értitek
Sziasztok
Este megprobaltam a szerepjatekot, de nagyon rosszul sult el... vegul elkezdtunk veszekedni es szakitottam vele. Elkezdett bogni, ezzel pedig vegleg elvesztette a tekintelyet elottem, szoval mar nem vagyunk egyutt.
Amugy nem azert nem akartam vele szakitani, mert gazdag (szinte csoro) hanem azert mert amugy kedves... volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!