Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaltatok volna a kovetkezo szituacioban? Szerintetek tul heves voltam?
Hááát...vegyes...a tökönrúgás és a telefonkidobás talán erős volt. Másrészről viszont jogos, ha már ekkora gyökér volt...és legalább a felvételnek is annyi :D
Viszont szerintem ennek a lakótársi kapcsolatnak ezek után effektíve vége
Hat a telefont semmiket se kellett volna kivagni mert az megfizetteti veled.
De a tokorugasd megerdemelte
nem,
még a torkán ugrálhattál volna egy pöttyett !
Szerintem teljesen korrektül jártál el. Ő engedély nélkül lekamerázott intim az intim pillanatodban, ez bűncselekmény, te szándékosan kárt okoztál neki és ez az összegre tekintettel szintén bűncselekmény, de sokkal enyhébb súlyú. Tehát 1-1. Ha erőlteti a kártérítési összeget, akkor Te meg hívd fel a figyelmét az esetleges feljelentésre! Szerintem nem fogja. A tökönrúgás meg - ha nem okozott sérülést - akkor szinte nevelő jellegű volt.
Már csak azon törd a fejed, hogyan lehet a lakótársi kapcsolatotokat megszüntetni!
Jah, nagyjából egy nokiát vegyél neki, azt kamerázgasson csak azzal :D.
De akk készülj fel, hogy ha meglesz a teló, s ki tudja menteni, akk kirakja a videót. Viszont neked meg nem lesz más dolgod, mint tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!