Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Harisnyatartó vélemények? Tetszik vagy nem?
Figyelt kérdés
Nem annyira népszerű úgy látom és volt akit megkérdeztem, h volt e már neki előttem aki ilyet vett fel, és mondta hogy nem.2015. okt. 1. 22:37
22/26 anonim válasza:
Kedves 20-as!
Gondolom, nem Férfiaknál próbálkoztál, hanem srácoknál. A fiatal pasik azt sem tudják még, mit jelent a nagybetűs nő! Nekik általában csak lányokkal, csajokkal volt dolguk. (arról nem is szólva, közhely, de igaz, a fiúk később érnek)
Ahogy a harisnyatartót is tudni kell hordani, a szépet is tudni kell értékelni, élvezi. A festményeket is sokan csak nézik, kevesen értékelik, élvezik!
Ahogy írtam, ha te élvezettel és izgalommal viseled a szép fehérneműket, olyan férfit válassz magad mellé, aki érti is mit jelent ez! Sokkal boldogabb leszel vele!
üdv: 18-as hozzászóló
24/26 anonim válasza:
Nekem nagyon teszik a lányokon!
25/26 anonim válasza:
Dögös tud lenni. csak ne a leggagyibb teszkóssal próbálkozz.
26/26 anonim válasza:
Imádom. Tinikoromra emlékeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!