Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Harisnyatartó vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Harisnyatartó vélemények? Tetszik vagy nem?

Figyelt kérdés
Nem annyira népszerű úgy látom és volt akit megkérdeztem, h volt e már neki előttem aki ilyet vett fel, és mondta hogy nem.

2015. okt. 1. 22:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Összeakad a bajuszkötőmmel! :-)
2015. okt. 2. 09:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Imadjak :) en imadom ordani. Meg a combfixet is :) 24l
2015. okt. 2. 12:13
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szexi :) 21F
2015. okt. 2. 13:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik(tetszene).De nem igazán hordják a csajok.Inkább harisnyanadrágot vagy combfixet,de ezeket se szeretik igazán.
2015. okt. 8. 22:38
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szexi! :-) 34f
2015. okt. 10. 11:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem tartja szexinek, ott már gond van...

37f

2015. okt. 17. 18:21
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem , hogy minden férfi lelkesedik az ilyesmiért (fűző, combfix, harisnyatartó), de voltak olyan partnereim akikben nem moccant semmi. Sportos, pamut fehérneműt részesítették előnyben, vagy egyáltalán nem érdekelte őket a körítés.
2015. okt. 17. 18:29
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbb férfit izgatja, bár biztos vannak, akiket kevésbé.

Engem kifejezetten az a nőtípus vonz, aki mindezt tudja viselni is, nem csak hordja. Sajnálatos, hogy az úgynevezett, átlagnők nem élnek a bűverővel, egyszerűen csak egyik napról a másikra.

17-es hozzászólásához:

Vannak olyan pasik, akik csak mímelik a férfiasságot. (aszexuális, minar, here, örök agglegény, stb. Ők az emberiség kakukktojásai. Persze női változatuk is létezik.) A társadalmi elvárásoknak, szokásoknak akarnak megfelelni, amikor partnert keresnek, nem pedig vágyból teszik. Nem érzelemmentesek ők sem, hiszen többségüknek vannak emberi érzéseik. Kedvelhetik a másik társaságát, barátságát, de nem társul hozzá valódi szexuális indíttatás.

Még egy megjegyzés:

A legrosszabb párosítás párkapcsolat terén, ha összebútorozik egy fantáziát, erotikát, romantikát, szexi fehérneműket kedvelő ember egy olyannal, akinek minden mindegy, és nincsenek különösebben nagy vágyai, igénye az élettel szemben!

Lehet, hogy ellentétek vonzzák egymást, de ez csak a rövidtávú kapcsolatokra érvényes, a hosszú, tartós együttélés kulcsa a teljes összhang!

44 F

2015. okt. 19. 17:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szupernek tartom!

De ahogy a kérdező is írta, népszerűtlen a mai nőknél. :-( Volt már jó néhány párom, de eddig csak kettő öltözött így, egy pedig esti műsorra vette fel néha, a többinek esze ágában nem volt.

Én is a nőies nőket kedvelem. Gondolom a legtöbb hapsi is. Csinos lehet egy farmernadrágos csaj is, de nem ugyanúgy nőies, mint egy szoknyát, blúzt, melltartót, magassarkút, harisnyát, harisnyatartót viselő nő.

2015. okt. 19. 17:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csatlakoznom kell a #17-hez, én is próbálkoztam már ezzel pár pasimnál,de nem igazán érdekelte egyiket sem... 22/L
2015. okt. 19. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!