Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosztatamasszázsról vélemények?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosztatamasszázsról vélemények?

Figyelt kérdés
Elég gáz ezért csak itt tudom megkérdezni éleben sehol sem. Teljesen hetero srác vagyok, de mostanában mégis elkezdtem érdeklődni ez iránt... valakinek valami tapasztalat?
2015. szept. 4. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
az egyik exem nagyon rá volt kattanva erre a témára. megengedtem neki, és hát egy ideig kutatott ott belül minden felé, de nekem sehogy sem volt jó. Szóval elvetettük a témát a jövőben és azóta nem próbáltam meg újra, de nem is vágyom rá.
2015. szept. 4. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
próbáltam. te ne tedd. nem volt orgazmus. és még rossz érzés volt.
2015. szept. 4. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok pasitól olvastam már itt olyan kérdést vagy hozzászólást, amiben leírták vagy azt, hogy nagyon mozgatja a fantáziájukat, kipróbálnák, de nem merik szóba hozni a barátnőjüknek, mert tartanak attól, hogy hogyan reagálna rá, vagy azt, hogy korábbi partnerük nyitott volt erre (akár saját kezdeményezésből), nagyon élvezték, de a jelenlegi párjukat hiába kérték meg, benne ellenérzés van ezzel szemben, stb.

Gondolom, egyrészt ezt is lehet nagyon jól csinálni, meg pocsékul is, mint bármi mást a életben, másrészt azt sem törvényszerű, hogy két férfi ugyanúgy reagáljon ugyanarra a stimulációra, és egyformán élvezze ugyanazt a dolgot.

Véletlenül pont emlékeztem erre a kérdésre tegnapról, ha gondolod, olvasd el az 1. hozzászólást:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

Sok más helyen olvastam férfiaktól azt a tapasztalatot megosztani, hogy ha egyszerre izgatják a péniszüket és a prosztatájukat, akkor attól orbitális orgazmust tudnak átélni.

(Ha egy nő amúgy valamilyen szinten nyitott erre, de azzal a részével szemben van kisebb-nagyobb ellenérzés benne, hogy az ujjával nyúljon fel, akkor erre van megoldás, mert vannak mindenféle kütyük, mármint szexuális segédeszközök, amik alkalmasak erre a célra.)

Ha van partnered, azt meg nyilván te tudod megítélni, hogy hogyan reagálna vajon, ha egyszer ügyesen szóba hoznád, hogy ez izgatja a fantáziádat.

2015. szept. 4. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltam exemmel rögtön az első alkalommal jól ráérzett és eszméletlen izgató volt. Egészen új élmény volt, az orgazmusom kicsit más volt, sokkal átütőbb. Nem más, nem hosszabb, meséknek ezzel kapcsolatban ne ülj fel, de jó dolog, élvezetes, és ha már egyszer elsültél ezzel akár másodjára is hamar kőkeményre tud húzni a barátnőd.

Érdemes kipróbálni, de legyetek türelmesek, barátnőd is alaposan nézzen utána, hogy hol találja, mit kell keresnie, és közben te is irányítsd, mert érezni fogod, hogy mi jó. És közben csinálja kézzel vagy szájjal az elsőnél. Van aki pusztán a prosztata izgatástól el tud sülni. Van ilyen, de az a fajta "anális fejés" amit pl. a Cool túrában láthatott a többség azért az nem így néz ki a valóságban.

De egy próbát mindenképpen megér, mert k..vajó!

2015. szept. 4. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
szoktam magamnak csinálni tényleg kva jó érzés
2016. jan. 25. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!