Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmmel nem jó a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel nem jó a szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alig van valami előjáték szex előtt, kb azt várja, hogy csak betegyem aztán helló. Nem szereti az orális szexet, sem adni, sem kapni. Én viszont oda vagyok érte, nagyon szeretem csinálni is, izgat a látvány, minden ahogy élvezi a nő. Már ugye aki élvezi, mert az állítása szerint ő nem élvezi annyira, ezért nem akarja, hogy csináljam neki. Viszont azt is szeretem, ha nekem csinálják, de mióta vele vagyok, csak videóba látok ilyet.

Már ott tartunk, hogy lassan nem is kívánom a szexet vele, mert nem tud felizgatni előtte sehogy, teljesen lehangol. Nagyon megszerettem pedig, jól kijövünk, de evvel nem tudok mit kezdeni. Már több barátja is volt, nem én vagyok az első, szóval nem egy szűzlány, aki fél mindentől. Ha felhozom a témát, megsértődik, így nem tudom vele megbeszélni sem.

2015. okt. 1. 01:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy lány nem élvezi az orált, nem kell rögtön arra gondolni, hogy trauma érte! Ezt valami filmből veszitek?

Az viszont lehet, hogy ő azért nem hagyja, mert attól tart, hogy akkor illene viszonoznia és azt valamiért nem akarja. Például mert még nem elég érett rá. Attól még, hogy nem te vagy az első pasija, és már nem tizenéves, lehet éretlen.

Első lépésként biztosítsd arról, hogy nem kell viszonoznia ha nem akarja, de hagyja, hogy te csináld. Dicsérd, hogy szép ott és szereted az illatát.

Fürdés után közelíts. Sok nő nem tudja elengedni magát, mert azon kattog, hogy nem elég tiszta, vagy régen szőrtelenített, és biztos kiábrándító a férfi számára.

2015. okt. 1. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba.
2015. okt. 1. 14:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Ilyen tapasztalatom nekem is van. Sajnos szerintem sok mindent nem tudsz vele kezdeni, egyszerűen nem illetek össze ilyen téren. Persze lehet jönni vele hogy meg kell beszélni, stb, de valljuk be, huszonéves korára mindenkinek van már egy szexuális szokása, és sajnos ha nem szeret szopni, meg ilyen fadarab jellegű szex közben, akkor nem sok esély van rá hogy változni fog. A szex nagyon fontos.

Majd találsz olyat akivel bármit megcsinálhatsz, kiélheted a vágyaid, tudsz róla beszélni, és nem hogy kérni kell a szopásra meg beszélni vele róla, hanem magától csinálja. Akkor majd érezni fogod a különbséget. A mostani csajod meg talál majd olyat aki szintén ezt az unalmas épphogy nedves vagyok meg áll a bré és bedugom kihúzom párszor szexet akarja, azt jól lesz mindenki.

2015. okt. 1. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy ha nem lehet vele megbeszélni, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Ugyanis ha egy párkapcsolatban legalább az egyik félnek fontos a szex, akkor annak akkor lesz kielégítő a nemi élete, ha olyannal van, akivel egyeznek a szexuális igényeik. Na, nálatok ez hiányzik. És oké, hogy most szereted, meg minden, de egy hosszú kapcsolatban ez már igen is gondot fog okozni és rá fog menni a kapcsolat.

Tehát beszélj vele erről, mond meg, hogy te mit szeretnél és ha ő ezek után is hajthatatlan lesz, akkor mondom ezt nőként, hogy lépj tovább és keress olyan valakit, akivel minden téren jól kijöttök.

2015. okt. 1. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Szabadulj meg tőle, amilyen gyorsan csak lehet.

Én el is vettem egy ilyent, és most 20 év után verem a fejemet a falba! Neked legyen több eszed!!!

2015. okt. 2. 00:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Elég barom vagy utolsó. De még most is ku lehetne vágni az asszonyt, vagy legalább csajozni mellette.
2015. okt. 2. 04:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Kössz. :-)

De egy szóval sem említettem, hogy nincs mellette 3 másik csajom...

2015. okt. 2. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!