Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves múltam. Lehet még tini barátnőm?
Nekem 30 évesen lett 18 éves barátnőm, aki azóta feleségem, 6 éve vagyunk együtt :)
Mondjuk 30 évesen nem néztem ki többnek 23-24nél, ő meg nagyon felnőttes gondolkodású volt. Én meg fiatalos gondolkodésú vagyok most is :)
Nem értem miért ne lehetne 5 évvel fiatalabb barátnőd.
Utána meg a 8 éves kisfiúk jönnek?
Betegek.
Mi tagadás, nekem is bejönnek a tinilányok...!
Olyan édes, hogy kíváncsiak, kis perverzek gyakran, de néha olyan esetlenül... :) Szívesen tanítgatnék egyet! :D És ugye Ők talán még őszintén szeretnek, nem érdekből. (jobb esetben)
24/F
azért a kb. 16+-os lányoknak egy lényeges része a pénzre megy sajnos... pont azért mert menő a suliban, hogy neki egy idősebb pasija van aki kocsival várja a suli előtt és nem a szülői lakásba viszi miután haraptak valamit egy kis étteremben/büfében...
Viszont ott van a másik oldal amit valaki írt, hogy meglepően kis perverzek és szexmániások (mint persze az idősebb korosztályok) viszont ők tényleg több kíváncsisággal állnak a dologhoz, ők még abban a korban vannak akik most tapasztalják ki, hogy mi a jó nekik, hogyan jó stb.
Nekem most van 17 éves. Én is nagyon kisfiús arcú (de emellé jóképűnek mondott) vagyok, persze voltam már velem egyidős lánnyal is.
Tényleg nagyon szép arcú, szőkés-vörös hajú, világos bőrű barátnőm van, akinek én vettem el a szüzességét. Elég közel lakunk egymáshoz és egy busszal járunk (ő gimibe én egyetemre) és ott szólítottam meg.
Szerintem ha tényleg akarsz, akkor te is mész megszólítani őket aki tetszik neked.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!