Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bénázott a pasim ennyit? Fiúk ezt meg tudnátok magyarázni?
Úgy volt hogy meg fog történni a nagy első alkalom, de végül csak petting lett belőle... Elég furcsán csinálta, csomót csókolóztunk, de mindenhol máshol csak rövid ideig volt. Az elején rögtön azzal kezdte hogy ruhán keresztül "megdugott". Szóval a mozdulatok rendben voltak, rámvetette magát, de ruha volt rajtunk... Később már ruha nélkül melleimhez is eljutott, ott nem éreztem semmit, pedig vártam hogy kezd velük valamit, a csiklómat is elkezdte simogatni, de mire jó lett volna elvette a kezét...
Egyszer mintha meg akart volna ujjazni, de aztán csak ott volt az ujja nem csinált semmit... Gondoltam váltsunk lovaglóba, hátha akkor jobb lesz (berakja vagy valami), odatette az ánuszomhoz az ujját, de ott se csinált semmit (mondjuk azt jobban is tette, nem díjaztam volna).
Én a végén már eljuttattam őt a csúcsra hogy legyen már vége ennek az egésznek...
Mi volt ez az egész? Volt már több kapcsolata is szerintem - én kettőről tudok, és mindkét lánnyal volt annyi ideig (hónapokat) hogy biztos lefeküdt velük... Felnőtt meglett férfi. Szóval nem hinném hogy tapasztalatlan. És engem is kíván mert már szervezi a következő alkalmat. Bár én az előzmények alapján nem tudom hogy akarom-e... :)
Borzasztó kellemetlen lehetett ez neked :)
Halvány lila fingom sincs mi lehetett ez.....de szerintem is szűz a tesó. :D ha lett volna komoly kapcsolata kizárt, hogy ezt csinálná. Ennyi bénázás után én se akarnék többet, de ezt neked kell tudnod mit akarsz tőle.
Azért még ne vesd el a dolgot, adhatsz neki esélyt. Annak ellenére hogy itt a gyk-n csak nagyon kemény lepedőakrobaták vannak, a férfiaknak a lelki dolgokon sok múlik. Velem többször előfordult olyan csajoknál akiktől akartam valamit hogy nem működött eleinte a szerszám. Ennek annyi oka lehet, hogy izgul az ember, vagy túl rástresszel az egészre, teljesítési kényszer van rajta, stb. Nem éreztetted vele hogy na most aztán jól meg kell dugnia meg ilyesmik? Mert ha az ember tudja hogy jaj na csak most ne történjen semmi gáz, na akkor biztos fog. A merevedésünket meg sajna nem tudjuk irányítani :) de amikor meg nyugodt a környezet, és tudod azt hogy a csaj nem röhög ki, megérti az ilyesmit, akkor meg már nem is lesz mit megérteni mivel rendbejön minden. Egyéjszakásnál nyilván ez nem áll fent, ott lesz@rja az ember az egészet és ez érződik is.
Mondjuk ez csak az esetleges merevedési zavarra az indoklás. Arra hogy ujjal, szájjal miért nem elégített ki, és miért hagyott ott így arra nincs se magyarázat, sem mentség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!