Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet ezt magyarazni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet ezt magyarazni?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki elegge furan viselkedik. Ha egyedul vagyok, es o is egyedul van, vagy nagyon kozeli haverjaival, akkor hangosan koszon, neha bamul is.

Viszont amikor rengeteg ember van korulotte, akkor eszre se vesz, mintha nem is leteznek. Miert csinalja ezt valaki?

2015. jún. 12. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekled, de szégyel felvállalni veled egy kapcsolatot. Nem felelsz meg neki, mint kapcsolat a haverjai előtt.
2015. jún. 12. 18:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Abszolut nem lenne oka szegyellni, sot...
2015. jún. 12. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha sokan vannak vele, akkor biztosan játssza az eszét előttük
2015. jún. 12. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:

2 Sokan vannak férfiak akik a mostani "divatos" nőket szégyellik. Gondolok itt: műszáj, tetkós szemöldök, műszempilla, műhaj, szilikon cici"apróságokra.

Az tény, hogy normális,és tényleg értelmes emberek kerülik az ilyen egyedeket, nekik unalmas téma a diéta és a fitness.

2015. jún. 12. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
53%, a leirtakbol nekem egyik sincs, termeszetes szepseg vagyok(es ezt nem bekepzeltsegbol mondom). Soha nem hencegetem a szepsegemmel, meg ha mas is mondta.
2015. jún. 12. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

*Soha nem hencegetem a szepsegemmel,

Most is azt teszed. Ha egy szolid, tényleg szép, tényleg intelligens, klassz csaj lennéd, sosem árultad volna el:D

Ennyit a témáról:D

2015. jún. 12. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Jo dolog, ha az ember tisztaban a sajat adottsagaival....

Ismerem a fajtadat kedves 53%, az a tipus vagy, aki barmibe bele tud kotni...

2015. jún. 12. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy te mit kommunikálsz felé? Viszonzod a jelzéseket, megszólítod, vagy zárkózott vagy?
2015. jún. 12. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!