Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elégedetlenkednek mindig a lányok szex után?
Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 19:20
11/16 anonim 

válasza:

Nagyon egyszerű itt a férfit hibáztatni, de hozzátenném, hogy a szex két emberről szól, tehát ha jó, ha rossz, azért ugyanúgy tesz a nő is (vagy épp nem tesz...). Mellesleg nem mindenki szexisten, oké, ez itt a GYK, a 25+ centis péniszek paradicsoma, megértem az irreális elvárásokat, na de gyerekek. Kérdező, mondd meg azoknak az elégedetlenkedő lányoknak, hogyha jobban tudják, akkor esetleg meg is mutathatnák, hogy mi esik jól nekik. :)
12/16 anonim 

válasza:

Én egyszer fordítva voltam ezzel, én voltam elégedetlen, a csaj élvezte, mondta is, hogy ennél jobb nincs is a világon, de én nem élveztem,el se tudtam élvezni.
13/16 anonim 

válasza:

Nem is tudtam, hogy a guminők is tudnak beszélni.
16/16 anonim 

válasza:

nekem volt h úgy hagytuk abba h Huh de fa sza volt
ez elégedetlenkedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!